Szerintetek jó ötlet itt gyantázni?
Figyelt kérdés
A seggem környékét akarom gyantázni,csak nem tudom mennyire jó ötlet épp gyantázni.És nem lány hanem fiú vagyok,és azért szedem ki onnan hogy jobb legyen,ne keljen annyit törülni fürdés után,nem fog annyira tocsogni az izzadságtól stb,nem valami hülye divat miatt.Tehát szerintetek jó ötlet vagy,tudtok mást?Mert a borotva hamar viszanő.2014. aug. 10. 22:30
1/9 anonim válasza:
Boccs :D csak hirtelen ez volt a reakcióm.Nah akkor normális választ adok..
Ha nagyon zavar akkor gyantázd..az a legjobb megoldáls..vagyis azt hiszem,mert hogy én még ezt nem próbáltam és nem is fogom az biztos ;) na de sok sikert.
3/9 A kérdező kommentje:
Az igen,még az én válaszaimat is levették,bár meg is értem mert eltért a témától :)
2014. aug. 10. 22:51
4/9 anonim válasza:
Jó ötlet a gyantázás. :) A legjobb!
Én is fiú vagyok, és évek óta gyantáztatom, nekem bevált. Havonta egyszer legyantázza a kozmetikusom, és hetekig sima. :)
5/9 A kérdező kommentje:
4-es akkor nem magadnak csinálod?
2014. aug. 11. 08:35
6/9 anonim válasza:
Én borotválom, igaz hogy azt 3-4 naponta kell, de fél percig sem tart az egész és nem fáj... a gyantázás sokáig tart és ott iszonyatosan nagyon fáj is.
7/9 A kérdező kommentje:
6-os eddig én is borotváltam,csak nagyoon idegesítő hogy hamar visszanő,meg ülni se tudok ha megvágom.
2014. aug. 11. 14:31
8/9 anonim válasza:
#4-es vagyok:
Az intim és fenékgyantát kozmetikussal csináltatom, a többit magamnak gyantázom. :)
9/9 A kérdező kommentje:
Vagy úgy,és az mennyibe kerül?
2014. aug. 11. 21:51
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!