Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mikortól kezd javulni a bőröm...

Mikortól kezd javulni a bőröm az Isotretinoin Teva ( 30mg) lágy kapszulától?

Figyelt kérdés
Tudom,tudom türelem rózsát terem, de szörnyű nap mint nap tükörbe nézni, mert az államon lévő gyulladt nagy pattanásokat alapozóval sem tudom eltüntetni :( Kamasz koromban is problémás volt a bőröm de nem ilyen szinten ( sminkkel nagyon jól korrigálni lehetett a hibákat), akkor felírták a cypromixet, amivel 3 évig nagyon jól eléldegéltem, aztán gondoltam egyet hogy azért már nem ártana abbahagyni... Azóta sokkal rosszabb a helyzet.. fájdalmas gyulladt hólyagszerű pattanások lepik el olykor az állam ( voltam nőgyógyásztól kezdve-endokironológián de semmi..) volt néhány dolog ami használt bizonyos mértékben de hosszú távon semmi se oldotta meg a problémákat,ezért felírta ezt a "mérget" a bőrdoki ( természetesen előzetes laborvizsgálat fejében). Állítólag ez ugyanaz mint a roacuttan sotret és társai.. Szóval aki hasonló cipőben jár és vannak tapasztalatai ezzel a gyógyszerrel kapcsolatban kérem írjon. Eddig 3 napja szedem( jó tudom ez édes kevés), a helyzet még változatlan, de vki nyugtasson meg h akár jövőhétre már szebb lesz. Szörnyen hiú vagyok és sajnos pattanások miatt elég sokat hiányzok az egyetemről mert sokszor meglátom magam a tükörbe és inkább visszabújok a kis csigaházamba szenvedni:( Már a barátaimmal is nagyon ritkán találkozok, annak ellenére h őket nem zavarják a ragyáim, mégis kerülöm a társasági életet és egyre jobban bezárkózok..:( és hamarosan vizsgaidőszak-szigorlat amikről azért nem lenne túl jó hiányozni..

2014. okt. 13. 17:46
1 2
 11/11 anonim válasza:
utolsónak : olyan vitaminokat kell szedned ami izuletvedo es nincs benne "a" vitamin, a multi vitamint felejtsd el amig szeded a gyógyszert
2018. jan. 9. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!