Szombaton lesz 2 hete hogy hajat mostam öntisztulni szeretnék, szerintetek mennyi ideig lehetek hajmosás nélkül? A 2 hét még kevés ugye?
En ki se birnam hogy 2 heteg ne mosak hajat.
Ontisztulast nem azt jelenti ha 2 hetig nem mosol hajat. Ne vard hogy 1 nap arra ebredsz hogy jeeeee tiszta fresh hajam van
Hanem rasztasodni fog foleg ha nem is fesulkodsz.
Miert szeretnel ontisztisztitast vegezni???
öntisztítás hajmosás megvonással? - ezt még nem hallottam.
De egyet biztosan tudok. mikor nagyon depis voltam, és sz@rtam bele mindenbe, akkor két hétig és se mostam hajat. a vége az lett, hogy egyik éjszaka már olyan erősen viszketett a fejem a sok korpától, hogy nem tudtam elaludni, mert állandóan meg kellett vakarjam. a végén meg már égett, végül olyan érzés volt, hogy éjjel 2-kor szétvakart fejjel beálltam a zuhany alá, mert már majdnem megbolondultam annyira viszketett. úgy hullott a korpa, mint a hó. azóta a legmélyebb depiben is ügyelek a hajmosásra. - már ha lehet...
Most ez komoly? Én beteg voltam, nem mostam hajat másfél hónapig, méteres korpa volt a fejbőrömön, viszkettem mint aki bolhás, és tocsogott a zsírban a hajam, össze volt ragadva.
Te valamit nagyon félreértettél... a hajról a kosz és zsír nem fog eltűnni varázslatos módon magától, csak ha megmosod.
teljesen öntisztuló nem lesz de elérheted hogy ritkábban kelljen majd hajatmosnod. ha pl heti 3szor vagy többször megmosod akkor egészségesebb lenne heti 1-2x . nem fog olyan gyorsan zsí
rosodni.de szerintem hetente feltétlenül mosd meg..
7-es írásában bizony van igazság.
ma az emberek túl gyakran mosnak hajat, amennyiben naponta megmossák. van ugye sampon napi használatra. ez csak reklámfogás, hogy fogyjon a termék. ez a dolog úgy igaz, ahogy a felettem lévő írja, minél gyakrabban mosod, annál gyakrabban fog zsírosodni, korpásodni, hiszen megszokja és ezzel az irritálással csak újra arra kényszeríted. Elég valóban a heti 1-2 - te most átestél a másik végletbe szerintem.
nem, nem hinném hogy jobb lesz. de tényleg kíváncsi vagyok, tudósíts! fogadok, hogy 5 napon belül visítva fogod megmosni!
viszont utána tényleg elég lesz ritkábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!