HAjmosás után vettem észre, hogy a frufrum környékén apró barna "rovarszerűségek" vannak a hajszálaimra tapadva. Serke? Tetű? Mit tegyek? Kolis vagyok :S
Figyelt kérdés
2014. okt. 5. 13:42
1/6 anonim válasza:
hát szerintem menj el orvoshoz. nekem általánosban volt, akkor anyum elvitt a gyerekorvoshoz.
2/6 A kérdező kommentje:
nem igazán szeretnék orvoshoz menni, időm sem nagyon lenne a sok dolgozattól, valami szer kellene , amivel ki tudnám őket írtani
2014. okt. 5. 13:51
3/6 anonim válasza:
Hat pedig ha kolis vagy, minel elobb menj orvoshoz, mert nem leszel tul nepszeru, ha a tobbiek is elkapjak a tetut...
4/6 anonim válasza:
A serkéket sűrű fésűvel lehet kifésülni (elsősorban rövid hajból). Patikában meg kapható tetűírtó folyadék.
5/6 anonim válasza:
Patikában kérj rá valami szert és mindenképp szólj valami felügyelőnek is, aki riadót tud fújni, mert anélkül körbefertőzitek egymást, kikezeled magad, valakitől visszakapod, aztán eljátszogathattok így addig, amíg meg nem kopaszodtok teljesen.
De valószínűleg orvosi igazolásra is szükség lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!