Már ne fessem a hajamat vörösre szerintetek?
Amikor először festettem be a hajamat rubintvörösre egy rossmanban kapható termékkel még iszonyú szép volt két alkalommal.Aztán egy olcsobbat vettem,és az csúnyább lett.Próbáltam ugyanazzal festeni,amit a rossmanban először vettem,de hasztalanul.Aztán kaptam egy hajfestéket amiről késöbb tudtam meg,hogy egy olcsó 300ft-os vacak volt.Tönkre tette a hajamat és főleg a színe lett nagyon csúnya.Most fodrászkellékestől vettem,de nem volt rubintvörös csak sötét réz.Nagyon nem tetszik a hajszínem,de nem tudom,hogy próbálkozzak-e még visszaszerezni a gyönyörű rubint vörösT vagy hagyjam és fessem hamvasszőkére.
Bár legelőször szőke voltam és úgy festettem rubintra.
Szerintetek fessem szőkére és utánna a rubintra?
Vagy hagyjam az egészet?
Ha tudtok bevált hajfestéket rubintvörösre,akkor léci azt is írjátok meg. KÖSZÖNÖM.
Szerintem inkább hagyd fodrászra a dolgot, ha ennyire nem megy.
Az biztos nem tesz jót a tropára ment hajadnak, ha leszőkíted és aztán még fested, aztán ezt eljátszod pár hetente.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!