Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vörösre szeretném festetni a...

Vörösre szeretném festetni a világosbarna/sötétszőke, hosszú hajamat. Mire kell odafigyelnem?

Figyelt kérdés

Ilyesmit szeretnék:

[link]

Sosem volt még befestve a hajam, nem is nagyon értek a dologhoz, ezért minden érdekel a dologgal kapcsolatban. Mekkora az esélye, hogy nem olyan színt kapok amilyet akartam? (pl. rózsaszínt :D) Előtte érdemes konzultálni egy fodrásszal, vagy ha bemegyek egy szalonba, hogy ilyen és ilyen festést szeretnék, egyből megcsinálják?

Mennyibe kerülhet?

Tényleg minden érdekel, tapasztalatokat is szívesen várok :)

2014. szept. 6. 10:44
 1/5 Deliverance ***** válasza:

A helyedben biztosan fodrádszal csináltatnám, mert a szőkét minden nagyon könnyen befogja, de lehet, hogy nem a kívánt hajszínt kapod majd. Az árak nagyon eltérőek, minden fodrásznál más, de szerintem 5000 Ft-ból kijön az egész (mosás, festés, szárítás). És akkor biztosra veheted, hogy a kívánt színt kapod, és mindenhol egyenletesen be lesz festve a hajad. (Otthoni festésnél ez gyakori hiba.)

Én a középbarna hajamat tavaly festettem vörösre otthon. Jól nézett ki, viszont sokkal pirosabb lett, mint ahogy azt eredetileg elterveztem. Jövő csütörtökön lesz újra vörös hajam, de most már szigorúan csak fodrásszal csináltatom. :)

Egyébként nagyon szép színt választottál!

2014. szept. 6. 11:27
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ :)

Mindenképp fodrásszal fogom csináltatni, biztosra szeretnék menni. A világosbarna/sötétszőke hajszínt azért írtam, mert pont a kettő között van... szerintem mg barna, mások szerint inkább szőke (a végei teljesen szőkék), bár gondolom a festésnél ez nem nyom sokat a latban :)

2014. szept. 6. 11:33
 3/5 A kérdező kommentje:

még pár kérdés:

Milyen hajfestéket ajánlotok, és meddig tart általában egy festés? Mármint hogy mikor kezd el úgy lenőni, hogy ideje egy újrafestésnek?

2014. szept. 6. 11:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Elsőnek is arra figyelj, hogy egyáltalán jól áll-e neked ez a szín. Mert ehhez pont ez a rózsaszínes tónusú, világos bőr kell, és ha neked sárgás vagy sötét a bőröd akkor nagyon nem lesz jó.

A festéssel szerintem nem lesz gond, a hajadat befogja majd rendesen, fodrász könnyen megoldja. Csak utána kérdezd majd meg hogy milyen festéket használj majd a lenövéseidre... mert gondolom azzal már nem fodrászhoz rohangálsz. Kb havonta kell festeni ha azt akarod hogy mindig szép legyen. Színrögzítő sampont is vegyél, mert a vörösek nagyon kopnak.

2014. szept. 6. 12:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Világos bőröm és kék szemem van, azt hiszem azzal nem lesz gond :)
2014. szept. 6. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!