Ha megszakadtam egy picit, de elkezdem kenegetni, az tovabb szakad vagy csak annyi fog latszodni ami megszakadt?
A lenyeg az hogy 20 hetes terhesen elkezdtem kenegetni magam ( Milupa Schwanger-schafts Creme-el! )
Minden este kentem vele a pocakom, aztan kezdtem dragallni mert 1500 ft korul van az ara es csak 75 ml..
aztan ajanlottak hogy kenjem magam Nivea kremmel.. mert olcsobb es ugyan olyan jo..
Igaz is .. jo is volt.. mert epp h csak ket oldalt a csipom szakadt meg egy picit..
aztan volt h az is elfogyott es nemtudtam leszaladni a boltba es ami volt otthon (avonos ) krem azzal kentem magam.. de az ugye nem volt zsiros mint a Milupa es a Nivea...
es most talan 3 napig nem kentem a pocim ( es mar 35 hetes es 2 napos vagyok)
Es az lenne a kerdesem h most lattam hogy a hasam alul kezd picit szakadni...
( es azt nem szeretnem h nagyon csunya legyen.. :(( )
es hogy ha minden nap legalabb 2x bekenem, akkor ahol megszakadt szakad e meg tovabb vagy marad akkora amekkora es csak az lilul be ??
Csak normalis valaszokat varok!
Koszonom elore is!
35+2 hkm.. :)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!