Megszakadt a bőr a hasamon, mit tegyek vele?
Figyelt kérdés
Túlsúlyos vagyok, és már jó ideje meg van szakadva a hasamon a bőr, de már nagyon csúnya...
Mit tegyek vele, hogy halványuljon, eltűnjön? Kenegetem testápolóval, és csinálok felüléseket itthon, sajnos nincs alkalmam kondiba menni...
2011. júl. 31. 00:02
1/4 anonim válasza:
Nem fog eltűnni, max halványodni. Van rá valami kencefice, talán valaki okosabb meg is írja a nevét. :D
2/4 anonim válasza:
Sajnos veglegesen nem lehet eltuntetni, egy ido utan halvanyul, ha nem hizol tovabb. Esetleg a barnulas,szolizas is halvanyithatja egy kicsit.
3/4 A kérdező kommentje:
Értem... a furcsa az, hogy tegnap este csúnya volt, olyan sötét, de ma reggel meg már halvány, most is halványabb, mint tegnap este... Nem tudom miért, várom még a válaszokat :D
2011. júl. 31. 17:06
4/4 anonim válasza:
Régi de én is sokat sírok miatta,tavaly óta valamiért sokat hiztam pedig alig eszek és lett egypár csík a hasamon , azóta lett valami egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!