Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajvasalástól elveszíthetem a...

Hajvasalástól elveszíthetem a hajam göndörségét?

Figyelt kérdés
hosszú távra értem

2014. okt. 2. 11:03
 1/2 anonim ***** válasza:

nem mert genetikailag van beléd kódolva.

ha egy bizonyos rétegre "elveszítenéd" az szépen lenő és az új haj ami kinő az teljesen olyan mint az alap természetes.

Viszont ha van egy 1 méteres hajad és folyamatosan vasalod, lehet, hogy roncsolódik és nem olyan lesz mint alapból, vagyis ezt megvárni míg lenő nem rövid idő...

2014. okt. 2. 11:27
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem, mint ahogy a folyamatos hajsütéstől sem lesz az ember haja göndör. Az első válaszolónak maximálisan igaza van.

Létezik olyan, hogy keratinos hajegyenesítés, azzal elérhetsz 2-3 hónapnyi egyenes hajat (a leírás fél évet ír, de hagyjuk már), de - amit az első is ír - ami frissen nő a fejedből, az ugyanúgy göndör lesz. Emellett brutális ára van.

2014. okt. 2. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!