Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lehet bajom hajvasalástól?

Lehet bajom hajvasalástól?

Figyelt kérdés
Hetente 1-2x mosok hajat és hajmosás után szoktam kivasalni a hajamat. Eddig 3x vasaltam ki, mert most vettem hajvasalót, mert már annyira utáltam ezt a batári vastag hajat. És akkor anya leszólt engem hogy miért van eltöredezve a hajszálam vége (már előtte is elvolt töredezve mielőtt elsőnek vasaltam). 160-fokon szoktam vasalni. Lehet a vasalástól valami baja a hajamnak?

2014. jan. 1. 17:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen. A vasalás tönkreteszi a hajat, elég csúnyán.

Letöredezik, szárazabbá teszi, , szálkásabbá válik tőle a haj. Rendszeres használata után a haj csúnya lesz.

2014. jan. 1. 17:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Persze, hogy lehet.

Ahogy az első is írja, kiszárad és töredezhet tőle.

Használj hővédőt, ha már ragaszkodsz a vasaláshoz!

2014. jan. 1. 17:55
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2014. jan. 1. 19:50
 4/4 anonim válasza:
tönkreteszi, szanaszét töri, én lassan 3 éve vasalom, az első két évben napi szinten, rendesen tönkre is ment a hajam. Most próbálom helyrehozni, hogy heti 2x vasalom csak ki, és látszik azért, hogy kicsit már jobb. De azt hallottam, hogy heti 2x vasalás még nem káros, és a haj már 160 fokon vasalható, szóval a hőfokot se szabad ész nélkül maxra tekerni. Nem tudom használsz-e valami hajápolót, ha nem akkor, kezdj el, ártani nem fog.
2014. jan. 3. 01:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!