Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajvasalástól tönkre ment...

Hajvasalástól tönkre ment haj. Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
Rengeteget vasaltam a hajam,és most annyira nagyon durván töredezik,és hullik? Mit csináljak vele?Igen,igen..tudom..álljak le a vasalással...de az én hajammal mindig muszáj valamit kezdeni,és ez volt eddig a legegyszerűbb módszer...mivel tudnám rendbehozni?
2014. szept. 25. 18:40
 1/3 anonim ***** válasza:
olyan fazont vágatsz,amit nem kell vasalni.
2014. szept. 25. 18:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Vágasd le mert helyrejönni már nem fog amit eddig szétégettél. Aztán kókuszolajas pakolással ápold. És persze ne vasald.
2014. szept. 25. 18:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Csak az olló segíthet, mert ami eltört, azt nem lehet már összeforrasztani. Viszont ha nem vágatod le, akkor egyre feljebb és feljebb fog törni, és teljesen tönkremegy!

Milyen hosszú a hajad? Nézz hair tutorialokat youtbobon, vannak hő nélküli hajformázások, ha elég hosszú a hajad, akkor kontyok, copfok, fonatok közül válogathatsz. Amikor én leálltam a rendszeres vasalással, minden nap valamilyen frizurát készítettem, így nem volt feltűnő hogy elég frizzy (mi ennek a magyar megfelelője???) a hajam, és unalmas sem volt a hajam.

Mzből, kókuszolajból és tojássárgájából pedig nagyon jó pakolást tudsz készíteni.

2014. szept. 25. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!