Segítség! Töredezett hajvégek! Kinek van pénze kéthavonta vágatni?
Sziasztok!
Hátközépig ér a hajam, utoljára augusztusban voltam fodrásznál, frissítő vágáson, ahol 5 centi ment le a hajamból. Kb. egy hónapja újra töredezik, nemsokára készülök fodrászhoz menni vele. A kérdésem az hogy kinek van pénze minden hónapban otthagyni a fodrásznál 2500 ft-ot egy frissítő vágásért? És hogyan tudnám megelőzni a töredezést? Én csak 4-5 havonta tudok elmenni:( A balzsam hatása pedig csak hajmosás után látszik meg, olyankor a hajvégeknél nem olyan látható a töredezés. 2nap után megint katasztrófa. Otthon sem akarok nekiesni:S köszönöm ha segít valaki!
Én havonta járok fodrászhoz,mert kell:))
[link] <---ilyen hajam van..szerintem elég csúnyán nézne ki lenőve..:S
Amúgy meg...hiába vagy kollegista, szerintem akkor sem nagy kunszt havonta 2500 Ft-ért fodrászhoz menni..már csak magad miatt is..
A havi fizetésünkre/zsebpénzünkre nem vagy kíváncsi??
Használj hajpakolást, fodrászkellékesnél kapható Kallos Latte tejproteines pakolás. Nekem nagyon jó!!
Egyébként örülj, hogy augusztustól decemberig kibírta a hajad töredezés nélkül. Egyébként havonta felesleges vágatni a hajból (kivéve, ha olyan a formája, hogy muszáj), nem tudom mit művelhet az a hajával, akinek havonta vágatni kell...:)
Utolsó válaszoló!!
22:38-as vagyok..ha figyelmesen elolvastad a kommentemet,és megnézted a képeket,akkor tudni fogod,hogy ,,mit műveltem" a hajammal..-.-
Kedves 22:58-as válaszoló és egyéb "jajj nem nagy kunszt két havonta fodrászhoz járni"!
Kiváncsi vagyok, hogy támogatás nélkül és alig fizető diákmunkával ti hogy bírnátok egy másik városban fenn tartani egy albérletet, és ekkor a legelemibb dolgokra gondoljatok(lakbér, utazás, kaja).
Lehet, hogy ti megtehetitek, hogy fodrászhoz jártok havonta, mivel anyuci apuci mindent a tojáshéjas feneketek alá rak.
És, hogy ne legyek OFF, én is a Gliss Cur hajvégápolt ajánlom;)
Tisztelettel
Albérletes egyetemista
22:58-as válaszoló: Ha veszed a fáradságot komment írásához, legalább olvasd el normálisan a válaszokat.
Drága 23:38: Egyébként havonta felesleges vágatni a hajból (KIVÉVE, ha olyan a formája, hogy muszáj).
Te sem az eszeddel keresed meg a fodrászra való pénzt úgy gondolom...
Te most komolyan ennyire értetlen vagy? Még direkt ki is emeltem, hogy: (KIVÉVE, ha olyan a formája, hogy muszáj).
Szóval magyarul: elismerem, hogy van néhány frizura, ami hülyén mutat, ha már nő egy picit is a fazon miatt.
Senki sem ítél el, ha nem akarsz hülye fejet magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!