Hennázott hajat lehet festeni vegyi festékkel?
Több féle verziót olvastam... Van, aki azt állítja, hogy 3 hónappal a festés után már lehet, van, aki meg azt, hogy egyáltalán nem és meg kell várni, amíg lenő a hennázott rész.
Nekem egyébként a Khadi márkájú hennával lett festve (indigó és henna is van a hajamon, mert a világosbarna keveréket használtam), ami 100%-ig növényi eredetű (elivleg ez is befolyásolja, hogy lehet-e vagy sem). És többször is volt festve, de utoljára már több, mint 3 hónapja.
Ha valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném, mert ez így nagyon nem néz ki most jól... a szőkített hajamra tettem rá a hennát, és sajnos a lenövést ugye nem fogja be ugyan úgy...
Köszönöm a válaszokat! Az eredeti hajszínemhez hasonlót szeretnék, sötét szőkét. Link: [link]
Ez gondolom nem számít szőkítésnek. De szerintem megpróbálom minél tovább kihúzni így, mert növesztem is a hajam és szeretném ha nem kéne a festés miatt többet vágatni a kelleténél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!