Mi történne, ha a barna hajamat házilag szőke festékkel befesteném?
Figyelt kérdés
Nyilván nem magammal kísérleteznék,hanem egy olyan embert kérek meg rá,aki már csinált ilyet. világos/középbarna a hajam és sötétszőke vagy középszőke tetszene, ehhez muszáj leszivatni? milyen színű festéket vegyek,hogy ne legyen sárga ?2014. szept. 11. 00:21
1/5 anonim válasza:
Én vörös lettem ráadásul nagyon csúnya vörös! Akk megfogadtam h soha többé nem festem a hajam házilag. Szerintem ne tedd! Nekem tobbszori melirozassal kapta vissza a hajam a natur szint..
2/5 anonim válasza:
ha egy kicsit is mellényúlsz lila leszel
ne erőltesd, barna hajból még egy jó fodrásznak is több alkalom kell mire szép szőkét csinál belőle (és nem valami ocsmány sárgát)
3/5 anonim válasza:
A testvérem Garnier Natural Colors-t vett, és magának festette be a középbarna haját. Először nem lett a legszebb, fura színe volt, de 2-3 festés után már teljesen szőke volt, és azóta is az.
4/5 anonim válasza:
Hát nekem sikerült egyik karácsonykor libafos-színű fejjel szerepelnem a családi képeken. Mézszőkére szoktam festetni a hajam, de akkor már volt egy nagy lenövésem, eredetileg barna vagyok. Viszont nem akartam a karácsonyi képeken lenövéssel lenni, ezért vettem egy doboz mézszőke árnyalatú festéket (fodrászhoz már nem volt idő elmenni, 24-én dél körül) Itthon a termékleírás szerint megcsináltam magamnak, bárcsak ne tettem volna. A képeken borzalmasan néztem ki, utána 3-szor kellett befestenie a fodrászomnak, hogy újra normális színem legyen.
5/5 anonim válasza:
Egy jó fodrász képes megcsinálni jó minőségű festékkel, színkeveréssel, mixtonnal hogy normális sötétszőke legyél. Nem kell leszívatni.
Otthon viszont te csak találgatni tudsz hogy milyet kéne kikeverned... 3 festék meg már drágább lenne mint a fodrász, szóval értelme sem lenne. Dobozos festéktől max vörös/narancssárga hajad lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!