Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ciki télen nem szőrteleníteni...

Ciki télen nem szőrteleníteni a lábát egy lánynak?

Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 20:10
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
66%

A 20:23-as válaszolót felpontoztam, de én lepontozni akartam:D

Amúgy a kérdésre válaszolva, Én nem járok már suliba, 23 éves vagyok, és mivel csak itthon a család láthatja a lábamat, meg a barátom, ezért télen nem mindig szörtelenítem le a lábam, mert őket nem zavarja. Ha barátom mégis megszólalna, hogy fúj, akkor leepilálom és kész. Megvan oldva. Amúgyis, hosszúnadrágban vagyonk télen...kész időpocsékolás...

2010. jan. 20. 14:18
 22/26 anonim ***** válasza:
59%

Divat követés, vagy sem... TE JÁRSZ JOBBAN ha szörteleníted. Veszel egy borotvát és zuhanyzásnál egyszer végighúzod, max 3 perc naponta, de nagyon sok kínos szitutól megment, nem kell rettegni, hogy mikor "buksz le". Ha tudod, hogy kicikeznek, akkor meg pláne. Ez nem oylan iszonyatos elvi kérdés, amiért harcolni kéne.

Mellesleg a mi kultúránkban a szőrös láb és hónalj ízléstelenne és igénytelennek számít már szerintem. Hasonló ahoz minhta nem fürdenél. Én legalábbis ezt vettem le a körülöttem lévő lányoktól és egyet értek velük.

2010. jan. 20. 17:01
 23/26 anonim ***** válasza:
87%
én úszok, ezért borotválom télen is :D hogy azért ne röhögjenek már ki. de ha nem úsznék, nem borotválnám télen, tesin is hosszú gatyában vagyok mindig, és ált. hosszúgatyát hordok.
2010. jan. 20. 18:38
 24/26 anonim ***** válasza:
63%

Értelmes ember lehet, aki szerint igénytelenség télen nem szőrteleníteni a lábat. Gratulálok az értékrendükhöz.

A kérdésre válaszolva pedig: télen nagyjából 1-2 hetente szőrtelenítek, ahogy eszembe jut, nem viszem túlzásba. A barátomat nem zavarja, elviccelődjük a dolgot. Ott már bajok vannak, ha valakit emiatt igénytelennek, nőietlennek tart a barátja, de az nem is kapcsolat, tehát ennyit erről. Egyébként nálunk a suliban egyáltalán nem gáz, ha valakinek télen szőrös a lába, elvicceljük a dolgot, még tesi órán is, rövid gatyában.

2010. jan. 20. 20:31
 25/26 anonim ***** válasza:
34%
Úristen, el sem hiszem. Itt 98%-ban nem szőrtelenítik a lábukat az emberek télen. Ez azért gáz! Attól még, h nem látszik attól nem kéne elsunnyogni. Igenis igénytelen az, ha vki nem szőrteleníti, foglalkozzon magával, nem vesz el sok időt az életéből!!!
2010. jan. 20. 20:34
 26/26 anonim ***** válasza:
81%
..Ez nem éppen az igényességről szól szerintem. Igénytelen, ha valaki nem mossa a haját, ápolatlan a keze, a körme.. Ilyesmi. De hogy nem szőrteleníti a lábát..? én 16/L vagyok és kb télen 2-3 hetente epilálom. És nem zavar addig a szőr, csak aztán úgy valahogy kényelmesebb. De nem azért epilálom végül, hogy ezzel kövessem a trendet, meg azokat, akik ezen "értéken" mérik az igényességet.. :)
2010. jan. 20. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!