háát kivi lennék a korodra:D am én 16 vagyok és télen angyon ritkán szőrtelenítek, gyantázni szoktam am szal az bírja egy jó darabig de mikor visszanő nem nagyon zavar, sőőt sok osztársam meg bnőm sem szőrtelenít ilyenkor:D
nálam még a barátomat se zavarja csak néha cikiz h mindjárt oan szőrős a lábam mint neki:D:D de csak nevetek mert ő látja és nem más:D
2010. jan. 19. 20:35
12/26 anonim válasza:
téle én nem szoktam
2010. jan. 19. 20:37
13/26 A kérdező kommentje:
17 vagyok
2010. jan. 19. 20:42
14/26 anonim válasza:
Én nem szoktam borotválni télen csak ha nagyon muszáj.
Mondjon bárki bármit, én nekem télen igy kényelmesebb
2010. jan. 19. 20:52
15/26 anonim válasza:
Szerintem az igényességhez inkább a tisztálkodás és a személyes higiénia tartozik hozzá. Annak pedig nem alapvető része a szőrtelenítés. Télen én sem szőrtelenítek, ha nincs partnerem (most épp szingli vagyok, szóval nálam most a természetesség a divat). Nyáron viszont gyantáztatok, nem divatból, erősebb és sötétebb a szőröm egy átlagos lányénál, és nekem úgy esztétikus, ha nem villan ki a rövidnadrág alól a szőrös lábikám. :)
2010. jan. 19. 20:52
16/26 anonim válasza:
Télen csak akkor borotválom le, ha vmiért zavar, vagy ráérek vagy kilátszik a lábam. Szóval ha szoknyát veszek, uszodába megyek (tesi órám nincs), vagy épp van pasim és látja:) jelenleg egyik se forog fenn, szóval most nem borotváltam le. 18/L
2010. jan. 19. 21:24
17/26 anonim válasza:
Én télen nyáron szedem de nem ciki-nem ciki miatt hanem mert egyszerüen zavar nem tehetek róla:s
de am sztem hha nincs pasid akk nem ciki. barátod elött azért necces..
2010. jan. 19. 22:54
18/26 anonim válasza:
Télen is ugyanúgy szörtelenítek, mint nyáron. 2-3 hetente gyantáztatok. És egy nőnék nagy igénytelenség ha szőrös a lába/hónaja. Lusta dögök azok aki ennyit nem képesek megtenni, kíváncsi vagyok akkor hogy állnak a pedikürhöz, sporthoz.
2010. jan. 19. 22:55
19/26 anonim válasza:
Nem ciki.
Én nyáron kb 2-3 naponta, télen pedig kb hetente borotválom a lábam. Engem nem zavar, más meg nem látja. Ha netán szoknyába kell bújnom akkor persze leborotválom.
2010. jan. 20. 00:18
20/26 anonim válasza:
én télen csak a barátom kedvéért borotválok. tesi órám nincsen, kinőttem már belőle:D
velem még nemfordult elő h télen kivillant volna a nadrágom alól, nemnagyon szokott felcsúszni a nadrágom :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!