Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajfestés probléma. Milyen...

Hajfestés probléma. Milyen szint válasszak? Most csinálom először

Figyelt kérdés

ilyen hajat akarok kb: [link]

nekem kb. ilyen sötét hajam van,sokan azt mondják h fekete pedig azért nem teljesen:

[link]

régen festettem már,de az nem állt olyan jól,akkor még nem választottam tudatosan.most pedig nem szeretnék egy elszúrt hajat. gondoltam h először csak egy tincset festek be. hogy lehetne elérni az első hajszint,mikor a hajfestékek képén azt látom h az én hajszinemből,nem lehet világosabb hajat kihozni?

2014. szept. 17. 08:17
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem drogériás hajfestéket kell venni, mert a kép rajta csak photoshop, nem valószínű hogy olyan is lesz egy sötét hajon. A legtöbb barna festék nem világosít.

Fodrászkellékesben színskála alapján a hajadhoz választva, megfelelő oxival esélyesebb. Mert az eredmény függ a hajad árnyalatától, tónusától, vastagságától, állapotától. Ha szép eredményt akarsz fodrászhoz mész első alkalommal és megkérdezed mivel fesd majd a későbbiekben.

2014. szept. 17. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!