Arcmosástól sokkal több pattanásom lesz. Miért?
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy miért van ez?
Ritkábban szoktam arcot mosni, csak "áztatni" szoktam magam a vízben.
Hogyha arcot mosok, azelőtt megtisztítom alaposan a kezemet is,de másnapra sokkal több pattanásom lesz.
Ez mitől lehet?
Előre is köszönöm!
Mert mondjuk szarul csinálod.
Komedóképző arclemosóval, vagy akár túl durván...
Lehet, hogy nem jó minőségű nálatok a víz. Bizonyos helyeken nekem is kipöttyösödik a fejem, hiába viszem magammal a teljesen egyszerű szappankámat. De persze a nem megfelelő mosakodószer is okozhatja, ha érzékeny a bőröd, vagy mondjuk brutális kőolajszármazékot kensz mosakodáskor a fejedre.
Azt mondjuk nem értem, hogy mi az, hogy csak áztatod magad a vízben... Úgy nem fog lejönni a zsír a fejedről, a bőrödről. Mintha meg se mostad volna.
Talán rosszul étkezel, ha ilyen könnyedén előtörnek a pattanások. Vagy esetleg sokat nyúlkálsz az arcodhoz. Más kozmetikai termékek is ronthatnak a helyzeten, mint ahogy az is, ha nem mosod le este magadról a festéket, mondjuk nem tudom, a sminkkel hogy állsz.
Bocsi, az első válaszodnál rosszra mentem!
Kézzel az arcomhoz nem szoktam nyúlkálni, sminket nem használok, mivel fiú vagyok, és az étkezésem is rendben van.
De elkezdtem szedni a Sotret-et, már egy dobozt elszedtem.
Ha valakinek még valami ötlete van, akkor írjon nyugodtan!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!