Sok pici pattanásom van. Mit tehetek?
Figyelt kérdés
már kipróbáltam mindenféle krémet tonikot de nem használ!!! valaki tud valami jo praktikát? a kozmetikuson kívül?! HELP!!!!2014. júl. 21. 19:43
1/8 anonim válasza:
Menj el börgyőgyászhoz ha nem használnak a krémek.
3/8 A kérdező kommentje:
okés! köszi a válaszokat!! :)
2014. júl. 21. 19:52
4/8 anonim válasza:
Nekem alapvetően elég zsíros, pattanásos a arcom, voltam már bőrgyógyásznál, nem is egyszer, de csak drága kencéket írt fel, amik alig segítettek, a mitesszerek, pattanások ugyanúgy megmaradtak. Kozmetikus viszont kinyomkodja, és sokáig tiszta marad az arcom. Először fájni fog, de meg lehet szokni.
5/8 anonim válasza:
Biztosan pattanás, és nem kiütések?? Bőrgyógyász meg tudja mondani, ha te nem tudod. De szerintem ha pattanások akkor egészséges életmód megoldaná a dolgot. Arcápolókból meg csak biotermékeket használj, bioboltból.
6/8 anonim válasza:
Nekem az használ amikor letörlöm az arcomat napi 2x gyógyszertári alkohollal. Elég durva szaga van, de ha 1 napot kihagyok, megint pattanásos leszek, nyáron. Pedig néha megmosom az arcom, de így is gyorsan zsírosodik, biztos mert izzadok. Bár a kajáktól is függ, de nem szoktam enni mogyorót.
7/8 A kérdező kommentje:
már voltam egyszer kozmetikusnál de szinte rosszabb lett!!
2014. júl. 22. 09:33
8/8 anonim válasza:
Az én bőrgyógyászom nem kencéket írt fel, hanem gyógyszert. Igaz, hogy drága, de legalább ér valamit. Nekem fél évig kellett szednem, nagyon pattanásos és zsíros volt a bőröm, de már nem az. :) A hajam is később zsírosodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!