Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Most mit kezdjek a hajammal?...

Most mit kezdjek a hajammal? Több kérdésem is van.

Figyelt kérdés
Sziasztok! majdnem feketéről szőkítettem ki a hajam amiből világos rézvörös lett vagy inkább répa.:) van itthon szőkítő porom, 2 doboz szőke festékem és 2 doboz kakaó barna festékem. Elég fehér a bőröm eredetileg vörös a hajam. Nem tudom melyik lenne jobb a hipó bőrömhöz.? ha a barna akkor szőkítsek még a hajamon vagy befogja így is? ha szőke akkor szőkítsek és utána még befesthetem szőkével?
2014. szept. 15. 08:45
 1/7 A kérdező kommentje:
én el lennék még ilyen fejjel de most kaptam egy e-mailt, hogy szerdán mehetek állásinterjúra és oda ezt azért nem vállalnám. 3 fodrászatot tudok itt, de az egyik nem tud fogadni, a másik egy idősebb hölgy aki ballagásra balázs palit csinált belőlem pedig nem azt szerettem volna, a 3. pedig szabadságon van.:(
2014. szept. 15. 08:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Látatlanban nehéz megmondani, melyik állna jobban. A szemed kék, ugye? Mert akkor talán a szőke. Félő, hogy a kakaóbarna eleinte túl sötét lesz. Egy világosabb barna még jól állhatna szerintem. VISZONT (!) mindenképp fodrásszal csináltasd, az otthoni szőkítéssel óriási kárt tehetsz a hajadban és az eredmény sem lesz tökéletes. Inkább keress valahol egy másik fodrászt.
2014. szept. 15. 09:38
 3/7 anonim ***** válasza:

Kérdés, hogy mit szeretnél. A kakaóbarnát rákenve könnyen visszasötétedhetsz, aztán kezdhetnéd újra a világosítást - ha a hajad állapota engedné.

Én inkább vennék egy hideg árnyalatú színt, és azzal tompítanám a vörösséget, amilyen most a hajad. Fodrászkellékesben biztosan tudnak segíteni, melyik árnyalatot válaszd, de talán drogériában is vannak hozzáértő eladók, ebben nincs tapasztalatom. Csak annyi, hogy a dobozos festékeknél nehezebb a megfelelőt kiválasztani, mert a fényképen szinte mindig világosabb a haj, mint amilyen lesz a végeredmény.

2014. szept. 15. 09:49
 4/7 A kérdező kommentje:
találtam még egy fodrászt, de ő sem tud addig vállalni.:( basszus.:( marad akkor a szőke, ha az a barna tényleg sötét lesz biztos megőrülök. először használom a szőkítőport azután rákenhetem a szőkét? ez ilyen aranyszőke. vagy amit a szőkítőpor sinál az vállalhatatlan lesz?
2014. szept. 15. 15:34
 5/7 A kérdező kommentje:
a szemem zöldesbarna.
2014. szept. 15. 15:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Na csináltál már valamit a hajaddal? Én az otthoni szőkítést nem nagyon ajánlanám, de lehet, hogy már túl is vagy rajta...

Amúgy a szőke festék milyen? Hamvas?

2014. szept. 16. 13:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Milyen lett?
2014. szept. 22. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!