Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Sötétbarnára padlizsán lila...

Sötétbarnára padlizsán lila festék. Le kell szivatni előtte a hajat?

Figyelt kérdés
majdnem fekete lett az amúgy sötétbarna hajfestéktől a hajam. elkezdett már lenőni, ezt szeretném átfesteni padlizsán lilára, le kell előtte szivatnom, hogy látsszon is? nem volt még szivatva a hajam, mennyire kell? és mennyibe kerül fodrásznál csináltatni? Merjem itthon egyedül megcsinálni?
2014. szept. 10. 16:37
 1/5 A kérdező kommentje:
basszus most nézem rossz a kategória beállítás, el is felejtettem, h ezt is be kell állítani, csak a kérdést írtam be. NE ÍTÉLKEZZETEK xD xD
2014. szept. 10. 16:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is jártam már így, itt is le szoktam írni hogy sötétbarnát ne.. Fodrásznál elég drága de ha nincs tapasztalatod ne vágj bele otthon! Biztos, hogy több szőkítésre lesz szükséged.
2014. szept. 10. 17:02
 3/5 A kérdező kommentje:
mármint hogy sötétbarnát ne szivassunk? egyébként mennyire látszana ha csak úgy ráfesteném a sötétbarnára a padlizsánt? kiadná azt a lilás árnyalatot?
2014. szept. 11. 12:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Úgy értem aki valóban sötétbarna hajat szeretne ne sötétbarna festéket vegyen, mert feketére fogja meg a hajat. Nem nagyon látszana, max napfényben lenne egy lilás beütése.
2014. szept. 11. 16:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Ja értem köszi :D Hallottál a L'oreal Efassor hajradírról? Esetleg van vele tapasztalatod?
2014. szept. 11. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!