Sötétbarnára padlizsán lila festék. Le kell szivatni előtte a hajat?
Figyelt kérdés
majdnem fekete lett az amúgy sötétbarna hajfestéktől a hajam. elkezdett már lenőni, ezt szeretném átfesteni padlizsán lilára, le kell előtte szivatnom, hogy látsszon is? nem volt még szivatva a hajam, mennyire kell? és mennyibe kerül fodrásznál csináltatni? Merjem itthon egyedül megcsinálni?2014. szept. 10. 16:37
1/5 A kérdező kommentje:
basszus most nézem rossz a kategória beállítás, el is felejtettem, h ezt is be kell állítani, csak a kérdést írtam be. NE ÍTÉLKEZZETEK xD xD
2014. szept. 10. 16:39
2/5 anonim válasza:
Én is jártam már így, itt is le szoktam írni hogy sötétbarnát ne.. Fodrásznál elég drága de ha nincs tapasztalatod ne vágj bele otthon! Biztos, hogy több szőkítésre lesz szükséged.
3/5 A kérdező kommentje:
mármint hogy sötétbarnát ne szivassunk? egyébként mennyire látszana ha csak úgy ráfesteném a sötétbarnára a padlizsánt? kiadná azt a lilás árnyalatot?
2014. szept. 11. 12:27
4/5 anonim válasza:
Úgy értem aki valóban sötétbarna hajat szeretne ne sötétbarna festéket vegyen, mert feketére fogja meg a hajat. Nem nagyon látszana, max napfényben lenne egy lilás beütése.
5/5 A kérdező kommentje:
Ja értem köszi :D Hallottál a L'oreal Efassor hajradírról? Esetleg van vele tapasztalatod?
2014. szept. 11. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!