Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » COLOP Printer 30 Green Line...

COLOP Printer 30 Green Line bélyegzőbe hogyan kell festéket tölteni?

Figyelt kérdés

2014. szept. 4. 15:58
 1/4 Betűmix-bélyegzős válasza:

Kedves érdeklődő!

Amennyiben javasolhatom , akkor ne festéket töltsön bele, hanem gyári cserepárnát vásároljon, mert sokkal szebb lenyomatot ad a gyári, koncentráltabb festék.

Ha mégis a fiolás töltésnél marad, akkor egyszerűen megteheti.

Itt egy kis információ: [link]

Arra ügyelni kell, ha kivesszük a cserepárnát, ne öntsük nyakon egyből festékkel :). A túlzott festéktöltéssel elérhetjük, hogy egy paca lesz, a szép, kontúros lenyomat helyén.

Amennyiben kérdés van, szívesen segítek még.

2014. szept. 5. 09:37
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ! :) Még két kérdésem lenne:

1) A cserepárnában már alapból van festék? Szóval ha csak párnát veszek, akkor nem kell hozzá külön festéket venni fiolában?

2) Mennyi időt bír egy iylen bélyegző? Úgy értem ha most vettem, akkor mikor számithatok arra, hogy beszárad vagy kifogy.

2014. szept. 5. 10:10
 3/4 Betűmix-bélyegzős válasza:

"1) A cserepárnában már alapból van festék? Szóval ha csak párnát veszek, akkor nem kell hozzá külön festéket venni fiolában? Válasz: nem kell, fel vannak töltve festékkel.

2) Mennyi időt bír egy iylen bélyegző? Úgy értem ha most vettem, akkor mikor számithatok arra, hogy beszárad vagy kifogy. Válasz: az attól függ, hogy mennyit bélyegez vele. Átlagosan 1500 - 5000 leütést bír.

2014. szept. 5. 11:57
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítségét! :)
2014. szept. 5. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!