Mivel tudok átfesteni egy barna ajtót fehérre/feketére? Egyszerű, olcsó megoldást keresek, milyen festéket ajánlotok illetve előtte le kell kaparni az ajtóról a festéket vagy milyen előkészülteket igényel?
Azért egy ajtó lefestése nem akkora különlegesség, hogy egy érdeklődő ember ne tudja megcsinálni. Aki barkácsolóbb hajlamú, az komplett szekrényt is összehoz néha, na az már valami, de egy ajtófestés...
A barkácsoldalak alapján le kell szedni a régit, igen. Hőfújóval szokták talán, aztán kaparni... brrr.
Én igenis mekkmesterkednék, lefesteném zománccal (max. megsmirglizném előtte vagy bekenném hídképzővel, az van itthon egy csomó), esélyes, hogy jó lesz, ha mégse, akkor majd próbálkoznék máshogy. A pinceajtónál a nem bevált lazúr tetejére ment a zománcfesték, nem jött le.
Ha valami speckó festék kell az ajtóra (Kérdező, bizonyára láttad, mivel festett a "mester"), akkor pedig olyannal. Én csak egy kissé gátlástalan, nem a hagyományos utakat követő laikus vagyok, aki kísérletezik a házával, egyelőre sikerrel.
Leszedni a festéket fáig. Alapozni, festeni.
Meg elvileg ugye elötte olajjal lekenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!