Utcara ez a paroka?
Figyelt kérdés
[link] Nagyon tetszik, es meg fogom venni.:) Szerintetek utcara nem lenne gaz, ha hordanam? Gyors velemenyeket kernek, koszonom! :)2014. szept. 8. 18:37
1/19 anonim válasza:
Hát én nem hordanám utcára! Szeritem nem jó utcára! Amúgy nagyon cuki!
2/19 anonim válasza:
Szerintem is cuki, valami partyra, vagy ilyesmi. Meg akar fesztivalra is. Utcara, haat....z
3/19 A kérdező kommentje:
2014. szept. 8. 18:51
4/19 anonim válasza:
Ha tetszik,vedd meg!Én mondjuk rohadt gáznak tartom még a póthajat is,nem hogy a parókát!De hát nem az én fejemen van,más meg azt hord amit akar!
5/19 A kérdező kommentje:
Szerintem meg fogom venni.:) Nem fog érdekelni más véleménye.
Suliba is szívesen felvenném, de hát elég furcsán néznének rám...:DD
2014. szept. 8. 19:00
6/19 anonim válasza:
Animeconra nagyon állat, de utcára furcsa nagyon. Meg fognak bámulni, de nem azért mert irigykedni fognak, csak célpontja leszel a kibeszélésnek szerintem :/
7/19 anonim válasza:
ha ilyen a stílusod hordd ez már a 21. század lassan elfogadják az emberek, hogy már nem mindenki ugyanúgy néz ki és öltözködik mint 100 éve. bár egyeseknek még magyarázni kell.
egyes kultúrkörökben (goth, cyber) ennél azér extrémebb dolgokat is látok, ha vki mutogat rád, menj oda, és fingd szájba.
8/19 anonim válasza:
Egyet értek a hatossal. Én ilyet csak cosplay rendezvényre vennék fel! :D
9/19 anonim válasza:
Ha feltűnési viszketegséged van akkor megfelelő. Én örülök ha nem bámul mindenki, nemhogy ilyen parókát vegyek fel. Animeconra okés, oda én is szoktam, nekem is van több parókám, kék, lila, rózsaszín is, de utcán ilyet fel nem vennék. Főleg mert ezeken látszik hogy csak paróka, elég mű felvéve...
10/19 anonim válasza:
A paróka hordással csak az a baj, h aki nem ismer,az azt hiheti, hogy betegség miatt hordod. És akkor nem azt fogja mondani, h hú,de szexi, hanem azt h szegény lány,remélem meggyógyul. Amúgy jól néz ki nagyon, ha bevállalós vagy,miért ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!