Lányok, ezzel a hajjal mit csinálhatnék? :/ 4éve vasalom és már nagyon tönkre van, de ilyen fejjel kilépni nem merek az utcára>< Kép lenn.
Ti mit használtok, hogy ne legyen töredezett a hajatok?
És akarok venni új hajvasalot, melyiket ajánljátok?
szerintem nem gáz a hajad, ahogy elképzelem a vasalt verziót, még ez akár jobb is. esetleg ha ez nagyon nem jön be, akkor körkefével szárítsd ki, attól nem lesz szög egyenes, de sima lesz, és nem ilyen borzas.
amúgy teljesen megértem, hogy neked nem tetszik, én is ugyanilyen hajjal, ugyanígy voltam, sok vasalás, töredezés, mert nem tetszett, aztán most már hagyom, esetleg körkefézem :)
Tudom.:D
Ezen én is gondolkodtam, hogy abba kéne hagynom, de nem bírom megállni, hogy ne vasaljam ki. 1hónapja voltam fodrásznál. Vágott a végéből, fazonra vágta (amiből semmi nem látszik ha nincs kivasalva:/), a vége gyönyörű volt (hetente 1x vasalom), de már megint brutálisan el van törve.
Nekem is ilyen a hajam, én is körkefével "egyenesítem". Kábé 5 percig egyenes, aztán szép hullámokba ugrik a hajam. A hajmosás napján, ha itthon vagyok, kókuszzsírt kenek a hajamra, és órákig rajta hagyom. Aztán hajmosás közben Kallos hajpakolást használok balzsamként. És van valami DM-es olajom, azt is kenek a hajamra, mielőtt nekiesnél a körkefével. Ez az olaj mondjuk nem végleges, mert tudom, hogy a drogériás cuccoktól nem lehet sokat várni, de egyébként szeretem, elhasználom az összeset előbb.
L22
És neked milyen hosszú a hajad?:)
Mikor otthon laktam rengetek hajvég ápoló olajat, balzsamot használtam, de nem igazán javult a hajam. Most másfél hete Angliába vagyok szóval még nehezebb a dolgom, mert nem tudom, hog mit hol lehet kapni és a hajam még szárazabb mint eddig volt. :/
Angliában is lehet kapni drogériákban, bioboltban olajokat, vegyél és használd.
Amúgy nem értem miért vasalod a hajad, sokkal jobban illik az arcodhoz a hullámos, sokkal nőiesebb, vagányabb.
Ha vasalod akkor hamarosan hajad nem marad amivel törődnöd kéne, mert teljesen tönkre fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!