Lányok, ezzel a hajjal mit csinálhatnék? :/ 4éve vasalom és már nagyon tönkre van, de ilyen fejjel kilépni nem merek az utcára>< Kép lenn.
Ti mit használtok, hogy ne legyen töredezett a hajatok?
És akarok venni új hajvasalot, melyiket ajánljátok?
Nem tomhanyadikkommentelő vagyok megint. Én 3-4 éve körkefézem a hajamat, bár néha beiktatok 1-2 hét göndörséget. Akinek nincs göndör haja, nem tudja, mi a különbség a göndör-kócos és az egyenes haj viselése között. Egyenes hajjal elindulsz reggel, és szép hullámossal érsz haza, míg ha göndörrel indulsz el, seprűként végzed nap végére. :)
Nekem mellig ér a hajam egyébként, nem tudom, tőlem kérdezted-e. De kókuszolajat tényleg szerezz be, az nagyon jó, csak arra ügyelj, hogy a hajtöveidre ne kenj, mert bezsírosodik a hajad. Megértem, hogy kint nem találsz semmit, szerintem a kókuszolaj is inkább bioboltokban keresendő, nem a DM-ben.
Sokan mondtak mar, hogy ez is jol all. Ne roncsoljam mert igy is szep vagyok, de ha engem irrital..tukorbe nem szeretek nezni olyankor.:/
Holnap keresek valahol kokuszolajat meg körlefét is. Nagyon kivancsi vagyok, hogy hogy tudom majd megcsinalni.
Viszont nekem annyi jo a hajamban, hogy ha be gondoritem hajlakk nelkul is egy hetig benne van es ugyan igy van a vasaloval is.. nyil egyenes marad a hajam.
Ezt jo tudni:) mostanaban amugy is 2nap utan mar nagyon zsiros ://
Es nagyon koszonom a valaszokat! :)) Remelem valamivel azert szebb lesz a hajam vege:)
2 nap után zsírosodik? Furcsa. Nem tudom, dolgozol-e, de ha még tanulsz, és most nyári szüneted van, próbáld a hajad rászoktatni a ritkább mosásra.
Kétnaponta körkefézni azért nem kis idő, bár nem tudom, mennyit szoktál vacakolni a hajegyenesítővel. Eleinte nehéz lesz, de aztán hozzászoknak a karjaid, hogy egyik kézben a hajszárítót tartod, a másikban a körkefét. Majd ne hagyd, hogy felhúzza az agyad. :D
Igen. 4naponta mosom.
Es mar egy csomo boltot bejartam es sehol nem talalok korkefet :'( sem pedig kokuszzsirt://
www.krystaldirect.co.uk/v/vspfiles/photos/ULTG08-2.jpg ilyet vettem.
Amugy mikor hogy.. ha sietek akkor 30perc a vasalas ha nem akkor kb. 1ora :')
Ezt ismerem.
Na, ha 30-60 perc a hajvasalás, a körkefe se lesz több. Full egyenes hajad nem lesz, csak szép hullámos, egészséges kinézetű.
Körkefe van a DM-ben is, igaz, pofátlanul drága, 3-4ezer forintért vettem múltkor. Létezik kisebb és nagyobb, Te a nagyobbat vedd majd meg, mert a kicsivel göndör loknikat szoktak csinálni. Talán a Rossmannban is van, szóval ilyen helyeken.
Ha még nem találtál kókuszzsírt, az nem baj, mert inkább kókuszolajat vegyél. Nekem kókuszzsírom van, hajmosás előtt szoktam kenni a hajamra, mert ha utána csinálom, tök zsírosnak néz ki tőle a hajam, még akkor se szívódik fel, ha vizes hajba kenem. Szóval a kókuszolaj jobb, én még nem kerestem, de inkább azt szokták dicsérni, nem a zsírállagút.
Hat eddig 2havonta 10-15000 koltottem a hajamra a semmiert. Rengeteg mindent kiprobaltam mar. :/
Eddig ami hatasosabb volt az a ricinusolaj, de attol meg brutalisan zsirosodott a hajam.:/
Kicsi korkefe az rengeteg volt. Nagy viszont egy sem :/ voltam olyasmi helyen mint a DM (ugyan az csak mas a neve><) es ott sem volt.
Ezt viszont nem tudom. kokusz olaj volt de azt mondtak, hogy az nem jo :// de akkor azt fogom megvenni:)
Nagyon koszonom a valaszokat :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!