Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hasznalhatok balzsam helyet 2...

Hasznalhatok balzsam helyet 2 az 1-ben sampont?

Figyelt kérdés
Talaltam az neten egy hajpakolast es kell hozza B6,B12,C vitamin. mez, repce olaj es balzsam. De nekem itthon csak 2 az 1-ben samponom van szoval van bennes balzsam is. Az erdekelne hogy valyon jo lenne ez is vagy uszaj vagyok kulon venni balzsamot?

2014. szept. 6. 16:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Ki mondta, hogy muszáj balzsamit használni?

Évekig nem használtam, és most is csak ritkán, nem látszik rajta, hogy csak sampont használok.

2014. szept. 6. 16:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem úgy is használ, ha kihagyod a balzsamot. Minden esetre ez a 2 az 1-ben sampon szerintem elég nagy kamu. A samponnak és a balzsamnak külön feladatuk van és nem hiába kell egymásután használni. A balzsamok savas kémhatásúak, ami miatt semlegesítik a sampon lúgos kémhatását, tehát pont emiatt kell a sampon után használni, de csak a hajvégekre.
2014. szept. 6. 17:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Nincs törvénybe iktatva, hogy utána kell használni, ha használok balzsamot akkor mindig a sampon előtt, mivel mindegy, hogy milyen fajtát veszek lelapul tőle a hajam...
2014. szept. 6. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!