Ha fiu vagyok es hosszu a hajam, azert mert kell szivatni? Irja valahol hogy a hosszuhaju fiuk nememberek?
szia! az én barátomnak is gyönyörű hosszú haja van, imádok beletúrni..mmm:)
nem kell ezekkel a komolytalan emberekkel foglalkozni!! Van egy szép barátnőd, barátaid, akiknek te így vagy jó, így fogadtak el, akkor meg miért érdekel ezeknek a véleménye? ők meg férfi létükre rózsaszínbe járnak és azt hiszik hogy menő.. hát pedig..no comment..
magasról tegyél az ilyenek véleményére, az én szememben egy hosszú hajú srác sokkal komolyabb mint egy rózsaszín halálfejes pólós srác.
meg lehet hogy féltékenyek a hajadra azok akik ezzel szekálnak. Én a te helyedben magasról tojnék rájuk. Nekik az öröm ha te ezt a sértegetést felveszed.
Nevess egy jót rajtuk és lobogtasd a hajad előttük:):)
Hát, el kell egymást fogadni olyannak amilyen, csak nem mindenki így gondolkodik. Mindenkinek más a stílusa, és szerintem se rossz a hosszú haj férfiaknál.
És még egy valami:
Ha mondjuk tényleg igaz LENNE, hogy a hosszú hajú fiúk nem emberek, akkor te mi vagy? UFO? Az pedig biztos nem!
NE torodj vele.
Sajnos a hosszu haj a hippi porszak ota (utana a rockerek) miatt ellenerzeseket valtanak ki sok emberbol. POnt mind a rovid haj a csajoknal.
Legy ra buszke, es ha gondolod, kicsit oltozz rockeresebben.
Hát nekem valahogy jobban bejön egy fekete/barna/szőke hosszú hajú fekete bőrkabátos srác mint egy rózsaszín inges feltűrt gallérú "ide nézzetek de menő vagyok" parti arc.
A hosszú hajú rockerek a legjobb pasik szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!