Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mért a hosszúhajú lányok a...

Mért a hosszúhajú lányok a legszebbek a legjobbak?

Figyelt kérdés
2011. febr. 9. 22:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert a hosszú haj a legnőiesebb.
2011. febr. 9. 22:40
 2/7 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség. Én hosszú hajú vagyok, de nem szép. Csak olyan tűrhető. :-)

Mikor rövid hajam volt, még hülyébb kinézetűnek éreztem magam.

A hosszú hajban inkább sok lehetőség van. Sokat dobhat az ember megjelenésén. (De ahogy én néha nagy siettemben felkontyozom, az iszonyat például.:-)) Szóval foglalkozni kell vele...

Akinek meg rövid haja van... Kevesebb frizut tud magának fésülni. De ha szép, akkor rövid hajjal is szép.

Nem a haj hosszától függ a szépség. Na a jóság meg pláne nem! :-)

2011. febr. 9. 22:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Csak akkor szép a hosszú haj, ha ápolt, nem törik és fényes. Ez sajnos keveseknek adatik meg, a többségnek olyan a haja, hogy azt inkább érdemes lenne levágni. Én hosszú haj párti vagyok, mert szerintem sokkal nőiesebb, mint a rövid (pl. mint Ördög Nórié). A hosszú hajból sokkal több frizurát lehet kihozni, változatosabb. Aki szép, az a rövid hajtól sem lesz ronda, de szerintem egy kicsit csúnyább lányt "szebbé tesz" ha gyönyörű fényes hosszú haja van.
2011. febr. 10. 07:28
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nincsen így. Vannak például olyan nők, akiknek az arc- és fejformájukhoz egyszerűen borzasztóan megy a hosszú haj.

Egy ló fejet például még jobban nyújt.

2011. febr. 10. 09:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Hosszú hajat jobban lehet arcformához vágni, rövid hajjal is meg lehet általában oldani, de kevés olyan fodrász van, aki elég jó ehhez. Na meg ugye folyton vágatni kell, és nehéz jól belőni minden reggel. A hosszú hajjal lényegében kevesebb a gond, ha egy hónappal később jutsz el a fodrászhoz, nincs nagy gáz, ha elaludtad, összekötöd és kész. Viszont egy elaludt, rövidebb frizuval kisétálni... nem nőies vagy csinos. :D
2011. febr. 11. 17:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy nagyon ritkán lehet szép, egészséges hosszú hajat látni. Sokan úgy vannak vele, hogy inkább legyen hosszú, mint szép, és szanaszét van töredezve az egész. Nos, szerintem akinek nem megy, ne erőltesse, és inkább hordja röviden, vagy félhosszúra vágva.:)
2011. febr. 12. 08:12
 7/7 ekeke ***** válasza:
Mert az igazi férfi kopasz, kell legyen ellentét, ami szexi.
2011. márc. 11. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!