(Fél) hosszúhajú srácok! Hogyan ápoljátok a hajatokat?
Szóval hány naponta mossátok, raktok e rá valamit (mondjuk hajlakk, hogy megmaradjon), meg egyebek.
Illetve kérdés: ti is hagyjátok úgymond ,,lecsöpögni" a vizet a hajatokról, vagy megszárítjátok rendesen? Csak mert van egy hosszú hajú ismerősöm aki elvileg így csinálja, mert vizesen állítja be a haját, de nem lesz az később zsíros meg korpás, ha nem szárítja meg?:S
Köszi előre!
szerdán , meg hétvégente szoktam mosni,tehát 2x. Félhosszú hajam van,régen hosszú volt. Megmosom,jól áttörölgetem, ha nincs hideg,akkor hagyom megszáradni ( nekem igy nem áll annyira össze ) ha hidegebb van ,akkor megszáritom,bár próbálom úgy száritani,igazgatni,ahogy majd szeretném,hogy kinézzen. száritás után azokat a részeket ahol kiperdül a hajam kivasalom,ezután kicsit bewaxozom a hajam,hogy kis kócos hatást elérjek, lefújom hajlakkal ,hogy megmaradjon :DD és ennyi :D a hajam 2-3 napig úgy is marad..
amúgy rakok rá hajápolót, mikor vizes akkor fújok rá valami miszmaszt,hogy fényes legyen, szoktam rá hővédőt is rakni : )
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!