Ti kipróbálnátok ezt a "büdös" balzsamot?
Figyelt kérdés
A hajamra kerestem valami ápolót. Bementem egy közeli kisboltba, ahol kb. mindent lehet kapni. Minden sor TELE volt samponokkal, balzsamokkal, és volt egy sor amiben csak egy balzsam állt, ráadásul csak 200Ft volt. Gondoltam olcsó is, és mivel csak ez az egy termék volt, amiből egy volt gondoltam gyorsan fogy így megvettem, hogy kipróbáljam.
Nemrégiben vettem észre, hogy rettentően büdös....egyszerűen ilyen büdös balzsamot még nem szagoltam...
nem tudom, hogy árthatok-e vele valamit a hajamnak(lehet, nemis olyan jó, csak egy olcsó gagyi?). Ti kipróbálnátok? Félek, hogy többet ártana, mint használna.
2014. szept. 1. 15:27
1/2 anonim válasza:
hát nem tudom, elképzelni, h egy 200 forintos balzsam olyan jót tenne a hajnak. egyébként meg semmi olyat nem kennék a fejemre, aminek az illatától rosszul vagyok... de az is lehet, hogy csak neked büdös, másnak tetszik
2/2 anonim válasza:
Mi a neve? Összetétele? Az alapján derül ki hogy használnám-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!