Létezik olyan önbarnítót ami elég jó színt ad, nem büdös és viszonylag gyorsan barnít?
Figyelt kérdés
Számtalan önbarnítót kipróbáltam már, mivel sajnos nekem nincs igazán időm órákat feküdni a napon, hogy lebarnuljak. A szolit azért nem szeretem mert klausztrofóbiás vagyok... Így kizárásos alapon marad jelenleg az önbarnító. A legdrágábbtól kezdve a legolcsóbbig már rengeteget kipróbáltam, általában mindig krém formában. A legtöbbjével 2 problémám volt : Vagy nem barnítottak rendesen és kb semmi nem látszott, vagy pedig iszonyú büdös volt. Arról nem beszélve, hogy általában este, lefekvés előtt kentem fel őket mindig és a legtöbb olyan volt, mintha be se szívódott volna a bőrömbe , így ragadtam össze-vissza mint aki nem fürdött 1 hete. Emellett borzasztó büdösek voltak éa a legjobb az volt mikor reggelre foltos, kacsa sárga lettem.. Szóval most olyat keresek (már mindegy, hogy mennyibe kerül)ami valódi barnaságot kölcsönöz, elviselhető a szaga, és viszonylag gyorsan beszívódik a bőrbe és nem 10 óra kell mire kijön a barnaság. Valaki tud elfogadható önbarnítót? :))2014. jún. 27. 23:18
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!