Milyen sampont használjak erősen töredezett hajra?
Figyelj én nem akarok hazudni Neked. Én kiskorom óta növesztettem a hajamat ,és ugyanígy voltam mint Te, hogy 'nem vágok belőle semmi pénzért'. Hiába volt már nagyon eltörve, makacs voltam. Aztán a helyzet egyre rosszabb lett. Már nem volt elég 1-2 centit vágnom (sajna ehhez már késő volt, ha hamarébb rászánom magam, ez is elég lett volna). Tehát mire megjött az eszem, a hajam olyan szinten tört volt, hogy fésülködés közben a hajszálaknak alsó, tört része levált, 'le esett'. Tehát olyan volt mintha kettévágtam volna a hajszálaimat, csak ugye még jobban tört ,még véknyabb lett. Sajna már hiába volt hosszú, szörnyen nézett ki, ezért le kellett vágnom 15-20 centit kb.
Hidd el nekem, ha már egyszer eltört, akármit tehetsz rá. Még ha látszatra segít is, előbb-utóbb hullani fog és csak rosszabb lesz és majd még többet kell majd vágni belőle.
Én azóta mióta a derékig érő hajamat vállig érőre vágattam, azóta tudatosan ápolom. Szedek vitamint. Nekem bevált a dm-es Das gesunde + 600 ft. és 60szem van benne , amiből egy nap egyet kell beszedni. Aztán egyre egészségesebben is étkezem. Samponból a legolcsóbb Lorin-tojásos sampont használom. Nekem a szilikon mentes nem vált be csúnya volt tőle a hajam + sprűd és tört is tőle, de biztos van akinek beválik ez a hajad típusától függ. A tojásos sampontól nekem kevésbé zsírosodik és nem korpás, + nagyon olcsó (200ft). Ezt a hajam 'tetejére' rakom, a hajszálakra schaumát használok mert attól nagyon szép fényes a hajam. És a végére balzsam (schauma golf gyógynövényes). Ja és hajvégápoló (mystic , olcsó, 250 ft., ugyanaz mint az avonos)
Nekem így nőtt sokat fél év alatt, és gyönyörű a vége, pedig be is szoktam sütni hiszen nem azért növesztem hogy semmit se csináljak vele. Remélem segítettem! :)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!