Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen sampont használjak...

Milyen sampont használjak erősen töredezett hajra?

Figyelt kérdés
Olyasmi samponra lenne szükségem ami helyrehozza a szétnyílt,töredezett hajszálakat mert vágatni nem igazán szeretném.
2014. aug. 30. 18:20
 1/5 anonim ***** válasza:
A hajszál nem egy élő dolog, nem fog helyrejönni... az csak jobban szét fog nyílni ha nem vágatod le. Tehát ha növeszted akkor pont úgy jársz jobban ha minél hamarabb levágod a törött részt. Így nem törik tovább, hamarabb hosszú lesz.
2014. aug. 30. 18:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne sampont használj,hanem ollót!A töredezett részeket le kell vágni.Nincs semmilyen sampon,ami helyrehozná.
2014. aug. 30. 18:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Figyelj én nem akarok hazudni Neked. Én kiskorom óta növesztettem a hajamat ,és ugyanígy voltam mint Te, hogy 'nem vágok belőle semmi pénzért'. Hiába volt már nagyon eltörve, makacs voltam. Aztán a helyzet egyre rosszabb lett. Már nem volt elég 1-2 centit vágnom (sajna ehhez már késő volt, ha hamarébb rászánom magam, ez is elég lett volna). Tehát mire megjött az eszem, a hajam olyan szinten tört volt, hogy fésülködés közben a hajszálaknak alsó, tört része levált, 'le esett'. Tehát olyan volt mintha kettévágtam volna a hajszálaimat, csak ugye még jobban tört ,még véknyabb lett. Sajna már hiába volt hosszú, szörnyen nézett ki, ezért le kellett vágnom 15-20 centit kb.

Hidd el nekem, ha már egyszer eltört, akármit tehetsz rá. Még ha látszatra segít is, előbb-utóbb hullani fog és csak rosszabb lesz és majd még többet kell majd vágni belőle.

Én azóta mióta a derékig érő hajamat vállig érőre vágattam, azóta tudatosan ápolom. Szedek vitamint. Nekem bevált a dm-es Das gesunde + 600 ft. és 60szem van benne , amiből egy nap egyet kell beszedni. Aztán egyre egészségesebben is étkezem. Samponból a legolcsóbb Lorin-tojásos sampont használom. Nekem a szilikon mentes nem vált be csúnya volt tőle a hajam + sprűd és tört is tőle, de biztos van akinek beválik ez a hajad típusától függ. A tojásos sampontól nekem kevésbé zsírosodik és nem korpás, + nagyon olcsó (200ft). Ezt a hajam 'tetejére' rakom, a hajszálakra schaumát használok mert attól nagyon szép fényes a hajam. És a végére balzsam (schauma golf gyógynövényes). Ja és hajvégápoló (mystic , olcsó, 250 ft., ugyanaz mint az avonos)

Nekem így nőtt sokat fél év alatt, és gyönyörű a vége, pedig be is szoktam sütni hiszen nem azért növesztem hogy semmit se csináljak vele. Remélem segítettem! :)

17L

2014. aug. 30. 18:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Semmi nem ragasztja össze a sérült hajat. Le kell vágni, aztán odafigyelni a megfelelő ápolásra.
2014. aug. 30. 19:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Vágass belőle, aztán használj kókuszolajat a hajvégeidre. Én Gliss Kurt sampont is használok, extra sérült hajra. Nem extra sérült hajam, de szárazságra hajlamos, szóval ezzel megelőzöm a dolgokat, bár már nekem is kellene vágatnom pár centit, bah.
2014. aug. 30. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!