Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A fiúknak bejön egy agyon...

A fiúknak bejön egy agyon szolizott, hidrogén szőke hajú lány? Szerintem undorító.

Figyelt kérdés
2010. jan. 16. 23:48
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Utolsó:

hát bocs de te jó hülye vagy, senki nem beszélt igénytelenségről meg,hogy le szarjuk magunkat.

tudod a szépség nem ott kezdődik amiről te beszélsz..

gondolom 16-17 év körüli vagy,amit a hozzászólásod is tükröz :D

2010. jan. 17. 12:30
 12/24 anonim ***** válasza:
64%

utsó válaszoló nagyon szánalmas lehetsz :D ;)

elmondanám hogy én nem járok szoliba ( mondjuk nincs rá szügségem mert kreol bőröm van :)) nem vagyok szőke (hanem barna :D) és mégis annyian megfordulnak utánam h csak na:DD

szal jobb mint ha kis mű ku rvák lennénk mi legalább nem csak arra kellünk a pasiknak h jól megb*sszanak :DD

2010. jan. 17. 12:45
 13/24 anonim ***** válasza:
83%
Eleve a szoli nem áll jól egy szőke hajú, világos szemű (skandináv típusú) lánynak. Annyira üti egymást a 2 dolog mintha mondjuk öltönyhöz strandpapucsot viselnék. Egy sötét hajú, sötét szemű lánynak jól állhat a szoli -persze csak ha nem viszi túlzásba. Nem buknak a férfiak az agyonszolizott nőkre, a helyzet a következő: az évek során kialakult az a felfogás, hogy az ilyen kinézetű nők könnyen kaphatóak. Nos, a többit már kitalálhatjátok, hogy vajon miért is mennek oda hozzájuk sokan és próbálkoznak náluk. Csupán egy numeráért, szépséget nem látunk az ilyen csajokban.
2010. jan. 18. 06:44
 14/24 anonim válasza:
21%

hát nem 16-17 vagyok :DDD

ésha nekem ezt tetszik akkor ezzvann igyjártatok :$;)

2010. jan. 18. 15:00
 15/24 anonim válasza:
25%

Kedves Kérdező!!!

Alapvetően nem lehet hogy az a szőke hajú, agyon szolizott bőrű lányokkal a problémád, hogy életed szerelme pont egy ilyen típusú lánnyal kavar? (én is voltam ennyi idős, és értem a problémád)

Én szőke vagyok, (bár nem tejföl)és jelen pillanatban borzasztó világos a bőröm, ami miatt néha úgy festek, mint egy háromhetes vizihulla :) EZÉRT KELL, hogy eljárjak szoliba + kis mennyiségben jót tesz a bőrnek.

...és képzeld, voltam fekete, világos barna is, de mióta szőke vagyok jobban is érzem magam, és a környezetemnek is jobban tetszem.

Lepontozás???:)

2010. jan. 19. 01:23
 16/24 anonim válasza:
Szerintem foglalkozz egy kicsit magaddal, néha kell, hogy magaddal törődj. Ha meglátod magadon a változást egy arcpakolás, egy szolárium, vagy egy szauna után, jobban fogod érezni magad és nem azon fogsz kattogni, hogy miért jönnek be a szőke csajok jobban a pasiknak.
2010. jan. 19. 01:29
 17/24 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdezőnek semmi baja a szőkékkel. Ő csak arra kérdezett rá, hogy egy bizonyos típus bejön-e a pasiknak. Nyilván az életben is azt látja, hogy az ilyen típusú nők megosztják a pasikat. Gondolta, itt is tesz egy próbát, hogy tényleg ennyire eltérnek-e a vélemények. Biztosan nincs önértékelési zavara és nem is kavar a pasija egy agyonszolizott szöszivel. Talán csak jó ízlése van a kérdezőnek és azért írta, hogy undorító.
2010. jan. 19. 12:29
 18/24 A kérdező kommentje:

01:23

Senki nem beszélt itt az életem szerelméről,ugyanis van barátom.

Fekete hajam van és akármilyen hihetetlen én is eljárok szolizni,de nem annyira h kokszosra égjek.

Itt nem arról van szó h féltékeny lennék, és nem is a szőkékkel van a problémám.

Ha nem érted a kérdést inkább ne is válaszolj.

2010. jan. 19. 12:38
 19/24 A kérdező kommentje:

12:29

Örülök,hogy van itt egy olyan ember,aki normálisan tudja értelmezni a kérdésemet :)

2010. jan. 19. 16:29
 20/24 anonim ***** válasza:

12.29 igen végre érti vki a kérdést:)És egyetértek vele,úgylátom a szőke szolis lányok sérelmezik a kérdést,magukra veszik.Pedig nem róluk szólés nem is ellenük.én is voltam szőke és szoliztam,igaz 15-6éves p.icsaként:D most 22vagyok,17éves koromtól fekete (sötétbarna csak feketének tünik) azóta jobban imádnak a pasik,mindig beszólnak vmit,anélkül nem megyek ki az utcára h be ne szólnának :) (nem vagyok beképzelt,azokat utálom!!!)szoliba ritkán járok,csak annyira h épp ne legyek hullafehér.

a hidrogénes szolis műlányokról kialakult egy sztereotípia,amire a legtöbb züllött,bulizós pasi azt mondja: 1patront megér...

kivétel van,én nem mondom h mind ilyenek,hiszen én is voltam szolis szőke,és nem voltam könnyű vérű:)csak akkor épp az tetszett

tehát nem biztos h jól is néznek ki,hanem pavlow reflexet váltanak ki,csak nem a kutyakajára indul be a nyáluk :D :D

2010. jan. 26. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!