Miért van sok lány oda a My77 rucikért? Szerintem közönségesek.
Figyelt kérdés
2011. jún. 22. 20:36
1/4 anonim válasza:
Megadtad a valaszt a kerdesed utan.
2/4 anonim válasza:
Nem mind közönséges belőle, csak feltűnő, élénk színűek, fiatalosak. Viszont a tapadós anyaguk miatt, csak a tökéletes alakú lányoknak áll jól. A tökéletes alak és a vastag pénztárca egyszerre viszont csak keveseknek adatik meg :)
3/4 anonim válasza:
én is oda vagyok értük! Nagyon szépek, egyediek. Sok ilyen ruhám van, pedig van egy kislányom is. Szerintem egyáltalán nem közönségesek, elöszeretettel hordom mindegyiket. A rózsaszín fodros szoknyás ruha a kedvencem. De régebben az X-itet is ennyire favorizáltam, azok a ruháim is megvannak még.
23/N
4/4 anonim válasza:
Ezt a kérdést csak is egy olyas valaki tehette fel,akinek az alkata nem engedi meg az ilyen ruhákat...és ez egy rosszindulatú vélemény volt a márkáról és irigységből jöhetett csak és ne haragudj meg ezért...ezt ki tudnám fejteni bővebben,hogy a kínai piacon is árulnak miniszoknyát arra mégsem mondod,hogy közönséges...? Tehát Én is egyetértek az előttem szólóval,akivel mellesleg egy idősek is vagyunk. Sajnos,Nekem drágák ezek a ruhák,de azért csorgatom a nyálam rájuk!:) Majd lesz egyszer is Nekem egy szép mondjuk melegítő Tőlük!:) Mert Én az a típus vagyok és ezért azokat nézegetem egy ideje már,igazi egyediség a márka!!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!