Szerintetek ápolatlan kinézetű a hajam vagy hullámos hajnál ez természetes? Vagy érdemesebb lenne vasalnom?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Eddig utáltam az eredeti hajam, ezért mindig vasaltam, de most kipróbáltam milyen lenne, ha balzsamot,pakolást és hajhabot használnék rá, igazából pozitívan csalódtam, sokkal rosszabbra számítottam. Csak affelől vannak kétségeim, hogy nem néz ki ápolatlannak? Vagy göndör/hullámos hajnál ez ilyen alapból? (Mert ugye egyeneshez van szokva a szemem) Vagy szerintetek érdemesebb lenne továbbra is vasalnom, esetleg tartósan kiegyenesíteni?
Itt van két kép: (paint tudásomon röhögni nem ér)
Köszi:)
2014. aug. 27. 20:25
11/11 pinkpancser válasza:
Te képes voltál ezt a hajat vasalni? Máskor ne csinálj ilyen hülyeséget :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!