Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek ápolatlan kinézetű...

Szerintetek ápolatlan kinézetű a hajam vagy hullámos hajnál ez természetes? Vagy érdemesebb lenne vasalnom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Eddig utáltam az eredeti hajam, ezért mindig vasaltam, de most kipróbáltam milyen lenne, ha balzsamot,pakolást és hajhabot használnék rá, igazából pozitívan csalódtam, sokkal rosszabbra számítottam. Csak affelől vannak kétségeim, hogy nem néz ki ápolatlannak? Vagy göndör/hullámos hajnál ez ilyen alapból? (Mert ugye egyeneshez van szokva a szemem) Vagy szerintetek érdemesebb lenne továbbra is vasalnom, esetleg tartósan kiegyenesíteni?

Itt van két kép: (paint tudásomon röhögni nem ér)

[link]

[link]

Köszi:)

2014. aug. 27. 20:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
nekem hullámosan tetszik:) szt 2-3 centit vásgass belőle, mert a vége el van vékonyodva, amúgy szt szép:)
2014. aug. 27. 20:28
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tűnik ápolatlannak, nem is kócos, szépek a hullámok. Én szeretném, ha ilyen lenne a hajam, de nekem meg egyenes eredetileg. Én nem vasalnám a helyedben, mindenképp egészségesebb így. :)
2014. aug. 27. 20:30
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Uu nekem nagyon tetszik. Egyátalán nem nez ki igénytelennek, gyönyörű hajad van. Szepen göndörödik, mit nem adnék ilyen hajert! :) semmiképp se vasald, igy szuper! :) 16L
2014. aug. 27. 20:30
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon szép, nem vasalnám. Esetleg a végéből vágass egy picit.
2014. aug. 27. 20:39
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szép így. Viszont tényleg le kéne kapni a végéből pár centit, mert kicsit el van vékonyodva.
2014. aug. 27. 20:56
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek:) Megy a zöld pacsi.

És igen, azt már én is tervezem, hogy még suli előtt mindenképpen megkérem a fodrászom, hogy csípjen le belőle.

2014. aug. 27. 21:01
 7/11 anonim ***** válasza:
26%
ez a haj göndör? :D :D csak hullámocska van benne !!!
2014. aug. 27. 21:04
 8/11 anonim válasza:
47%

Lehet én vagyok a hülye, kedves előző, de én hullámost olvasok:D Csak gondolom göndör hajra többen keresnek rá vagy nem tudom, de nem is hinném hogy ezen van a lényeg, és ha a kérdésre nem válaszolsz, lehet bele se kéne kötni a csajba:D

Amúgy nagyon szép hajad van:)

2014. aug. 27. 21:16
 9/11 A kérdező kommentje:

Értem, kedves 7-es. Akkor másold be nekem ahol a hajamat göndörnek titulálom:) Légyszíves..

Ja és ha megkérhetlek, máskor ne offolj a kérdésem alá. Köszönöm

2014. aug. 27. 21:23
 10/11 anonim ***** válasza:
54%
milyen gyönyörű hajad van :O ilyet bűn lenne vasalni, mert nagyon szépek ezek a hullámok benne :)
2014. aug. 28. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!