Szerintetek ápolatlan kinézetű a hajam vagy hullámos hajnál ez természetes? Vagy érdemesebb lenne vasalnom?
Sziasztok!
Eddig utáltam az eredeti hajam, ezért mindig vasaltam, de most kipróbáltam milyen lenne, ha balzsamot,pakolást és hajhabot használnék rá, igazából pozitívan csalódtam, sokkal rosszabbra számítottam. Csak affelől vannak kétségeim, hogy nem néz ki ápolatlannak? Vagy göndör/hullámos hajnál ez ilyen alapból? (Mert ugye egyeneshez van szokva a szemem) Vagy szerintetek érdemesebb lenne továbbra is vasalnom, esetleg tartósan kiegyenesíteni?
Itt van két kép: (paint tudásomon röhögni nem ér)
Köszi:)
Köszönöm szépen mindenkinek:) Megy a zöld pacsi.
És igen, azt már én is tervezem, hogy még suli előtt mindenképpen megkérem a fodrászom, hogy csípjen le belőle.
Lehet én vagyok a hülye, kedves előző, de én hullámost olvasok:D Csak gondolom göndör hajra többen keresnek rá vagy nem tudom, de nem is hinném hogy ezen van a lényeg, és ha a kérdésre nem válaszolsz, lehet bele se kéne kötni a csajba:D
Amúgy nagyon szép hajad van:)
Értem, kedves 7-es. Akkor másold be nekem ahol a hajamat göndörnek titulálom:) Légyszíves..
Ja és ha megkérhetlek, máskor ne offolj a kérdésem alá. Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!