Nagyon száraz hajra természetes gyógyírt tudtok?
Figyelt kérdés
2014. aug. 20. 17:12
1/5 anonim válasza:
Argán olaj, ricinusolaj, shea vaj.
2/5 anonim válasza:
Hajbalzsam, csalánsampon és van olyan balzsam is amit nem kell lemosni szóval egész nap lesz a hajadon balzsam és talán nem szárad annyira. Tudom nem annyira természetes de több mint a semmi, nekem bevált látok javulást a hajamon . De a garnier termékeket kerüld mert azok a növényi olajok vagy savak, szóval na amit tartalmaz a termék és azt hiszed jót tesz igazából csak jobban leszívja és kiszárítja a hajad.
3/5 anonim válasza:
A Garnier nekem is nagyon mínuszos, vettem egy sörélesztős balzsamot tőlük, rendesen kiöblítettem használat után, mégis szárítás után ragadt tőle a hajam, és ilyen filces lett. :) Még nem sikerült megtalálnom, mi lenne jó rá, így én is kíváncsi lennék az ötletekre. Az olajok nálam nem jöttek be, több félét is használtam, hosszútávon is, mégis baromi száraz. Vágom is rendszeresen, ráadásul mindig jó pár centit, mégis baromi száraz.
4/5 anonim válasza:
Bár nekem nem száraz a hajam de tudok egy nagyon jó pakolást, amitől az én hajam isteni puha és fényes.
2 evőkanál zselatint keverj össze 1 evőkanál vízzel. Kb 5-10 mp-re (ne többre) tedd be a mikróba, hogy a zselatin feloldódjon rendesen, ehhez még tegyél 1 evőkanál tetszőleges hajpakolást vagy balzsamot. Kend fel a hajadra, tegyél rá zacsit és sapkát és hagyd fent egy órán keresztül, majd moss hajat a szokásos módon.
A tálkából nehéz lesz kimosni, de a hajból könnyen kijön.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kiprobálom öket!
2014. aug. 21. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!