Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hajvasalót vegyek?

Milyen hajvasalót vegyek?

Figyelt kérdés

Olyat szeretnék ami a lehető legkevésbé roncsolja a hajamat, ugyanis vékony szálú szőke és elég száraz (bár azt orvosoltam olajokkal) lehetőleg 20.000 forint alattit szeretnék venni. Nektek mi vált be?

A fodrászom a Bellissima IMETEC B25-ös hajvasalót javasolta, esetleg van valaki azt használja?

2014. aug. 26. 19:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem a Bellissima márkát. Hajszárítónk volt olyan, és göndörítőnk. Mind tönkre ment. Persze garancia lejárta után. Inkább a BabyLiss vagy a Remington tudnám ajánlani.
2014. aug. 27. 07:28
 2/2 anonim ***** válasza:

Én is ajánlom a Remingtont, nekem idén lesz 5 éves imádott Remington hajvasalóm és imádom, semmi rosszat nem tudok róla mondani.

Egyik barátnőmnek volt ilyen Bellissimája, amit te írsz,

egyszer kértem tőle kölcsön, de kb semmit nem ért az én hajamnak.. úgyhogy azt én sem javasolnám, bár lehet, hogy a te hajadnak tökéletes lenne.

2014. aug. 27. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!