Fogalmam sincs milyen hajvasalot vegyek:/ segitenetek?
Nekem Ga.ma hajvasalóm van, nagyon szeretem, már 2007 óta használom. Tavaly kaptam egy Remingtont, de azzal nem voltam megelégedve, pontosan egy éves korában megadta magát.
Nagyon bántam, hogy félreraktam a Ga.ma hajvasalót. Most vásároltam egy Rowenta Respect vasalót. Nagyon elégedett vagyok vele, gyönyörű tőle a hajam és tartósan egyenes. (egyébként göndör..) Én csak ajánlani tudom.
Használsz hővédőt? Talán az is segíthet, hogy egyenesebb maradjon a hajad..
21/L
Nekem Remingtonom van, ilyen [link]
4 éve van meg és hibátlanul működik, nem is kellene másik, amíg ez jó. Bár ez nem hőfokszabályzós meg ilyenek, de 210-re melegszik.
Annak idején akciósan 2000 Ft-ért vettem, de teljes áron sem lehet olyan horribilis összeg.
Ha nem is ezt a típust vennéd, a Remingtont, mint márkát abszolút tudom ajánlani. Barátnőmnek is Remington van, majdnem azóta, mint nekem és neki is tökéletesen működik.
Ilyenem van IMETEC.Imádom,már 3 éve használom.
Nagyon jól simít,és göndörít is,ha akarod. :)
Megérte megvenni,csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!