Milyen hajvasalót vegyek? Nektek milyen van?
Figyelt kérdés
Milyen bevonatú hajvasalót érdemes venni? Olyanokat találtam hogy kerámia, turmalin kristály, titánium, nanoglide kerámia...stb. Azt sem tudom, hogy mik ezek. :D
Fontos, hogy ionos legyen? Az mire jó? Melyek a megbízható márkák?
Eddig ezt néztem, erről tudtok valamit?
2014. aug. 26. 12:55
3/7 anonim válasza:
Nekem eddig csak remington markaju, keramia bevonatu volt. Nagyon gondor a hajam es bevalt, neked is be fog. A lenyeg hogy allithasd a hofokot, szerintem. :)
4/7 A kérdező kommentje:
eddig nekem is remingtonom volt, pontosabban a shine therapy, már kb. 5 éve, de most már olyan állapotban van, hogy muszáj újat vennem. egyébként imádtam, és nekem is nagyon göndör hajam van :)
2014. aug. 26. 15:30
5/7 anonim válasza:
Nekem ilyen van, mert festett szőke vagyok és kifejezetten festett hajhoz ajánlják. Igaz az ára kb 18.000Ft, szóval drága.
6/7 anonim válasza:
Braun amit előttem linkeltek... az egyik legjobb szerintem.
7/7 anonim válasza:
Nekem hajszárítóm van ionos, és azt hiszem az azért jó, mert nem lesz tőle elektromos a hajad, de nem veszek rá mérget :D
Amúgy nekem egy sima egyszerű kerámiabevonatos Remingtonom van, semmi extra, de imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!