Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hajvasalót vegyek?...

Milyen hajvasalót vegyek? Nektek milyen van?

Figyelt kérdés

Milyen bevonatú hajvasalót érdemes venni? Olyanokat találtam hogy kerámia, turmalin kristály, titánium, nanoglide kerámia...stb. Azt sem tudom, hogy mik ezek. :D

Fontos, hogy ionos legyen? Az mire jó? Melyek a megbízható márkák?

[link]

Eddig ezt néztem, erről tudtok valamit?

2014. aug. 26. 12:55
 1/7 A kérdező kommentje:

meg még ezt is néztem

[link]

2014. aug. 26. 13:02
 2/7 A kérdező kommentje:
2014. aug. 26. 13:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem eddig csak remington markaju, keramia bevonatu volt. Nagyon gondor a hajam es bevalt, neked is be fog. A lenyeg hogy allithasd a hofokot, szerintem. :)
2014. aug. 26. 15:20
 4/7 A kérdező kommentje:
eddig nekem is remingtonom volt, pontosabban a shine therapy, már kb. 5 éve, de most már olyan állapotban van, hogy muszáj újat vennem. egyébként imádtam, és nekem is nagyon göndör hajam van :)
2014. aug. 26. 15:30
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen van, mert festett szőke vagyok és kifejezetten festett hajhoz ajánlják. Igaz az ára kb 18.000Ft, szóval drága.

[link]

2014. aug. 26. 16:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Braun amit előttem linkeltek... az egyik legjobb szerintem.
2014. aug. 27. 14:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem hajszárítóm van ionos, és azt hiszem az azért jó, mert nem lesz tőle elektromos a hajad, de nem veszek rá mérget :D

Amúgy nekem egy sima egyszerű kerámiabevonatos Remingtonom van, semmi extra, de imádom.

2014. aug. 27. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!