Van olyan akinek nagyon durván pattanásos volt az arca és valamitől elmúlt?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon pattanásos az egész arcom, voltunk kozmetikusnál és azt mondta, hogy a legtöbb nem is pattanás. Mert tényleg csak 3-4 néz ki pattanásnak a többi csak kiütés szerű. Nektek mi vált be?2014. aug. 20. 09:09
1/6 anonim válasza:
Én átálltam paleo étrendre, azóta hibátlan a bőröm.
2/6 anonim válasza:
Nuvaringtől elmúlt. De ha abbahagyom, megint van...27l semmi mástól nem múlt el, se bőrgyógyász, se diéta, se semmi.
3/6 anonim válasza:
van olyan pattanás, ami bőr alatt kis piros pukliként jelenik meg. menj el bőrgyógyászhoz. nekem a skinoren-től elmúlt, viszont csak a nyakamon voltak apró miteszeres pattanások.
4/6 anonim válasza:
pár ismerősöm nagyon durván pattanásos volt, aztán elkezdtek szedni valami bogyót, vagy krémet kenni, már nem tudom, amit a bőrgyógyász írt fel.. pár hónap alatt teljesen letisztította az arcukat, de annyira erős volt az a szer, h havonta kellett vérvételre menniük. ja, meg még h totál kiszárította a bőrüket egyes helyeken. valakinek a könyökét, valakinek az orrát
6/6 anonim válasza:
van egy növény: vérehulló fecskefű.
Ez általában mezők közelében található meg, a virága sárga.
Ami a szárában található attól el fog múlni. Az ilyen sárga folyós valami. Nem valami kellemes az illata de beválik.
Ha viszont nem sikerül olyan virághoz jutnod akkor az AVON-tól tudsz beszerezni egy olyan krémet ami tartalmazza annak a virágnak a kivonatát. Nekem nagyon bevált :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!