Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitől lehet hogy az arcon...

Mitől lehet hogy az arcon pattanásos és a hátam is a mellkasomon már elmúlt?

Figyelt kérdés
Mostanában diétázok és sok fehérjét viszek be lehet ettől ? mit tudok ellene tenni ?

2012. ápr. 27. 21:18
 1/4 anonim ***** válasza:
háton mellkason a pattik emésztési prbolémákra utalnak,mindenféleképpen belülről kellene magadat méregteleníteni.NEkem volt egy oylan időszakom amikor szinte húst hússal ettem.Na szép rücskös lett az arcom oldalt,ilyen zsírcsomó grízek voltak és a mellkasom is oylan volt ,fúj de utáltam és most már figylek arra hogy ne napi szinten egyek húst és ha ezsek is akkor az minőségi legyen.Sajnos oylan világban élünk hogy a multiknak nem az a céljuk hogy minél több egészséges ember éljen hanem hoyg gazdagodjanak és ezért raknak elénk mindeféle mű vackot,hormonkezelt felfújtatott húsok Már a nevelésnél elrontják a hús minőségét.Sajnnos nagy megtévesztések vannak, én felvágotttat egyáltlaán nem eszek mert az egy szemét rengeteg helyen nem ajánlják ,csak a belünkben rohad már bocsi de ez így van.úgyhogy ha sok húst fogyasztassz mindenféleképpen csökkentsd az adagot ügyelj arra hogy lehetőleg egy héten egyszer vagy kétszer egyél. Na hát ez nehéz lehet főleg ha fiú vagy mert a fiúkra jellemző hogy hús nélkül nincsenek meg hisz az adja az energiát izomfejlődéshez szükséges ,ráadásul jól laktat. amúgy tudtad hogy a dió egy marhahúséval megegyező kalóriatartalmú?A fehérjét más forrásból is be lehet juttatni a szervezetbe.ügyelj arra hogy minél több nyers zöldséget gyümit egyél ,változatosság minőség mértékletesség (sokszor keveset) ezek a kulcsszavak
2012. ápr. 27. 21:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm ez nagyon hasznos információ volt nekem :)) És mivel tudnám magamat méregteleníteni és az arcomon mitől lehet ?
2012. ápr. 27. 21:45
 3/4 anonim ***** válasza:

arcodon is attól lehet szerintem mert nekem is kirügyezett az arcom,de mitn laikus én ezt nem tudom pontosan.

Leírom hogy én mit csináltam csinálok:

Szóval belülről

- nem iszok tejet

- tejtermékek közül sajtot kerülöm

-csak natúr VAJAT nem margarint! eszek

-kenyér: vagy én sütök vagy félbarna kenyeret ezsek

-felvágottat,bolti adalékanyagos konzerves szupergyorsan elkészített kajákat nem eszek:

-meki nagyívben kerülöm ,baromi gáz miylen hulladék kajákat adnak el

-sok sok víz sima csapvíz vagy ásványvíz.szénsavas vagy dobozos üdítőket nem iszok.

csalánteát vagy diólevéltea iszok ,vértisztító elvileg pattikra is jó .Egyébként a csalánt nagyon egyszerű beszerezni vagy letéped a környéken vagy ha terem akkor a kertből szeded.

-most gyümölcsként almát eszek.

-sok hagyam imádom de csak hétvége felé mikor nem emgyek sehova se.

-sós kajákhoz saláta zöldség kell egy kis lúgos dolog mellé ,uborka vagy ilyen csalamádészerűség

-lenmagolajat ezsek egy kanállal éhgyomorra,

-natúr joghurt kefír -bélflórabarát

Külsőleg: tusfürdőt testápolót sampont szépen elhagyatm,helyette házi szappannal mosakszom ,de lehet kapni bizonyos helyeken kézikészítésű szappant(levendulás,teafás ezek jók!),testápolóként shea kakao vagy kokuszvaj ezek természetesek ,nem midnegy mit kensz a bőrödre hisz a bőrön kétszer jobban szívódnak fel a dolgok.,cisnáltam almaecetes tonikot tökre jót tett a bőrömnek ezzel szoktam áttörölni az arcomat.havi szinte kozmihoz járok.Sportolni viszont most nem szoktam mostanában,az hiányzik,mert a mozgás kell hogy beinduljon az anyagcseréd ráadásul lelkileg is helyretesz.néha mézet is kenek az arcomra,jah emg belsőleg is eszek egy két kanállal.

sokkal szebb lett az arcom,azoka rücskök szépen elmúltak gyulladt pattijaim nicnsenek!!!! miteszereke vannak még de nem is lehet látni , de a kozmi sokat segített,hidd el ha vannak pattijaid azok nem fognak visszabújni eltűnni,ki kell nyomni egyszer.

összefoglalva:táplálkozás nagyon fontos nem hiába van az a mondás hogy az vagy amit megeszel ,hát igen a mai világban már tudatosan kell vásárolni. Külsőleg bolti evgyszereket el kell hagyni ez van tiszta kemikália az egész ,tönkreteszi a normál bőr flóráját.

2012. ápr. 27. 22:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Fuu de jó köszönöm ez most hasznos volt :)))
2012. ápr. 30. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!