Nagyon gát lenne, ha hordanám utcára ezt a parókát?
Itt nem igazán elfogadott az ilyesmi. Ha nem igazán szereted, hogy ujjal mutogatnak, kiröhögnek, beszólnak a kinézetednek, akkor csak az lesz a vége, hogy sírva hazaszaladsz, kell az neked? Meg ha már a kérdésben azt írtad, hogy nem vagy biztos benne, hogy felvennéd, akkor biztosra veheted, hogy nem fogod. Max felteszel 3 képet fészre, amit belájkolnak az animerajongó kis barátnőid. Meg egy animeconra még felveszed, de biztos, hogy akarsz egy ilyen hecc miatt ennyit fizetni vagy el tudnád másra is költeni ezt a pénzt?
Meg ennyiért még elég gagyi parókákat árulnak igazából.
Ha az utcára kimennél úgy, hogy nem zavar, hogy megnéznek, kinevetnek, beszólnak (mert biztos lesz ilyen), akkor vedd meg.
Viszont én se suliba, se munkahelyre (nem tudom hány éves vagy, és suliba jársz-e még) nem javaslom, mert egyik helyen se örülnének. Suliba legfeljebb levetetik veled, vagy kapsz egy írásbeli figyelmeztetést (vagy nem tudom, mi megy mostanában:D), de munkahelyen lehet azt mondják, hogy bye-bye:S:D
Buliba, Animeconra felveheted, ott nem fog kinézni senki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!