Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon gát lenne, ha hordanám...

Nagyon gát lenne, ha hordanám utcára ezt a parókát?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik ez a paróka..:) Csak a az baj, hogy nem tudom, érdemes-e megvennem.. Mert utcára nem biztos hogy hordanám, úgy meg nem lenne sok értelme ha csak úgy lenne.. A válaszokat előre is köszönöm! :) [link]

2014. aug. 19. 18:41
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
73%

Itt nem igazán elfogadott az ilyesmi. Ha nem igazán szereted, hogy ujjal mutogatnak, kiröhögnek, beszólnak a kinézetednek, akkor csak az lesz a vége, hogy sírva hazaszaladsz, kell az neked? Meg ha már a kérdésben azt írtad, hogy nem vagy biztos benne, hogy felvennéd, akkor biztosra veheted, hogy nem fogod. Max felteszel 3 képet fészre, amit belájkolnak az animerajongó kis barátnőid. Meg egy animeconra még felveszed, de biztos, hogy akarsz egy ilyen hecc miatt ennyit fizetni vagy el tudnád másra is költeni ezt a pénzt?

Meg ennyiért még elég gagyi parókákat árulnak igazából.

2014. aug. 19. 20:09
 12/23 anonim ***** válasza:
Japánban nem nézne hülyének senki az biztos, de itt Magyarországon sajnos igen. De te tudod, ha ez nem zavar, szívesen felveszed és illik a stílusodhoz, ruháidhoz hát vedd meg :)
2014. aug. 19. 20:09
 13/23 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!! :) Amúgy ez a paresz illik a stílusomhoz meg a ruháimhoz. De az is baj, hogy kiröhögnének.. Mondjuk ezannyira nem érdekelne.:Dd
2014. aug. 19. 20:53
 14/23 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem, ha már most nem vagy biztos benne, ne vedd meg..elég drága ahhoz, ráadásul még vám is jönne rá.
2014. aug. 20. 01:32
 15/23 A kérdező kommentje:
Nem Ebay-rol rendelnem meg, hanem egy lanytol, aki itt lakik Magyarorszagon.:) (Ekezetek miatt elnezest. )
2014. aug. 20. 09:25
 16/23 anonim ***** válasza:

Ha az utcára kimennél úgy, hogy nem zavar, hogy megnéznek, kinevetnek, beszólnak (mert biztos lesz ilyen), akkor vedd meg.

Viszont én se suliba, se munkahelyre (nem tudom hány éves vagy, és suliba jársz-e még) nem javaslom, mert egyik helyen se örülnének. Suliba legfeljebb levetetik veled, vagy kapsz egy írásbeli figyelmeztetést (vagy nem tudom, mi megy mostanában:D), de munkahelyen lehet azt mondják, hogy bye-bye:S:D

Buliba, Animeconra felveheted, ott nem fog kinézni senki..

2014. aug. 20. 10:18
 17/23 A kérdező kommentje:
Iskolába járok.:) Oda nem is venném fel ezt a pareszt xD De nagyon agyalok még rajta, de kezdem meggyõzni magam, hogy megvegyem..:)
2014. aug. 20. 17:48
 18/23 anonim ***** válasza:
Vedd meg, végül is 1 százalék az esélye, hogy találkozok veled és akkor pont rajtad lesz ez a paróka. De ha még is megtörténik fogom tudni, hogy te voltál az.
2014. aug. 20. 22:42
 19/23 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, ebben van igazság.:D
2014. aug. 21. 15:38
 20/23 anonim ***** válasza:
na, megvetted?:)
2014. aug. 29. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!