Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Parókát viselők vannak itt?

Parókát viselők vannak itt?

Figyelt kérdés

Lenne egy két kérdésem!

[link]

szeretnék egy ilyen parókát rendelni.Azt szeretném megtudni,hogy ,leakarom vágni min.vállig érőre,lehet ilyet? nem fog tőle összeesni a paróka? Középen van a választék,de ha egy copfba beakarom fogni akkor hátra lehet fésülni? Elég csak alváshoz levenni? Kényelmetlen? Hány cm-es maradjon alatta a haj? Sajnos elöl megritkult a hajam nagyon,mindennapi viseletre kéne

2014. jún. 9. 21:40
 1/5 anonim ***** válasza:
87%

Szia!

Nekem eddig csak eredeti hajból készült parókáim voltak (nem tudom hogy ez milyen). Azokat rendesen le tudta vágni egyik fodrász ismerősöm, még a frufrun is tudott igazítani.

Az eredeti hajból készülteket formázni is lehet.

Szerintem vállig érőnél kisebbre ne vágasd le! Inkább legyen hosszabb mint rövidebb..

Forró napokon, mikor amúgyis izzad az ember stb, bizony kényelmetlen. Vegyél alá sapit: [link]

Én fodrászkellékesnél vettem, iaz 2 ezer forint, de nagyon megéri! :)

Illetve este kendőben alszom, igaz én teljesen kopasz vagyok.. De este nyílván ne legyen rajtad a paróka! Szellőznie kell a fejbőrödnek.

Remélem hamar visszanő a hajad és nem kényszerülsz örökre parókába!

Ha kérdésed van írj nyugodtan!

2014. jún. 9. 23:33
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ ! :)

Mennyire hat természetesnek a paróka?A környezetedben élők mennyire tudják,hogy azt hordassz,vagy mennyire veszik észre? Lehet buta kérdés,de mennyire tud könnyen leesni a fejedről?Úszáshoz lehet hordani?A szél nem fújja le ?:D ha beletúrnak mennyire természetes hatású ?

2014. jún. 13. 18:24
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Úszáshoz sajnos nyílván nem tudod hordani. Strandokon is csak derékig érő vízbe megyek. (Egyszer leesett vizicsúszdázás közben..)

Plusz volt már olyan hogy aluljáróban is leesett, annyira fújt a szél. Szerencsére nem volt ott csak két srác, de ők nem néztek furán emiatt.

Az, akinek nincs parókát viselő ismerőse, és nem látott még közvetlen közelről parókát emberen, annak nem tűnik fel. Annyira természetes hatásúak, hogy tényleg nem tudják megmondani hogy az most vajon paróka vagy eredeti haj..?

Sok rokonom sem tudja hogy parókám van.

De mivel egészségügyben dolgozom, sok munkatársam rögtön kiszúrta hogy parókám van. Szerencsére a többség kulturáltan kezelte a helyzetet..

2014. jún. 17. 20:38
 4/5 anonim válasza:
57%
Uhhhhh hát ezek elég drágák. Ebayen sokkal, SOKKAL olcsóbban találsz kanekalon japán fashion parókákat. Ezek legtöbbje nagyon élethű és vasalható, göndöríthető. Ugyanis hőállóak. Nem hinném, hogy az igazi hajból készült parókák tovább bírnák mint egy jó minőségű kanekalon paróka. Szóval szerintem jobban jársz ha inkább onnan nézegetsz. Ott már 10 ezer alatt nagyon jó minőségűeket találhatsz és a legtöbbnél postaköltség sincs.
2014. nov. 2. 19:19
 5/5 anonim válasza:
62%
Ja és ezeknél a kaneklon parókáknál ki van alakítva, hogy méretre állítható legyen. Tehát nem fog lepottyani a fejedről. A paróka sapi fontos bár jobban teszed ha figyelsz, hogy az adott parókához jár e de jobb azt is ebayről rendelni. Ott max 500ft.
2014. nov. 2. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!