Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Jobbak az Ilcsi kozmetikusok,...

Jobbak az Ilcsi kozmetikusok, mint az átlag? + IX. Ker vagy annak környékén vagy pedig a XVIII. ker-ben ismertek jó kozmetikust?

Figyelt kérdés

Konkrétan azt szeretném, hogy ajánlatok légyszi valakit. Itt Bp-n szinte minden sarkon van 1 kozmetika, éppen ezért nem tudom, melyikbe menjek be. Ez lesz az első alkalom, hogy kozmetikushoz megyek. Éppen ezért szeretnék jó tapasztalatokat szerezni. Eddig azért nem mentem el, mert azt hittem, egyedül is elbánok a pattanásaimmal. De most már elegem lett, ezért döntöttem amellett, hogy felkeresek egy kozmetikust.

Ajánljatok légyszi valakit, akiről ti már tudjátok, hogy nagyon jó és viszonylag olcsó. 3000-nél nem szeretnék többet adni.

Ja, és az Ilcsi kozmetikusok jobbak, mint az átlag?

Köszi szépen előre is!

2010. jan. 14. 21:47
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem lehet általánosítani, hogy az Ilcsis kozmetikusok jobbak vagy rosszabbak. Én személy szerint Ilcsivel dolgozom, nem tartom magam jobbnak vagy rosszabbnak mint más kozmetikusok. Ez teljesen egyénfüggő. Ismerek nagyon jó és nagyon rossz Ilcsis kozmetikust is.

Szerintem menj ahhoz, akit ajánlanak neked.

2010. jan. 14. 22:02
 2/8 A kérdező kommentje:

és te magadat nem ajánlod? Nem gond, ha nem az említett kerületekben vagy. De legalább tudok rólad, hogy vagy. Már az is előrelépés.

Te mennyiért dolgozol? És merre vagy?

2010. jan. 14. 22:10
 3/8 anonim ***** válasza:

Én nem Budapesten vagyok. Kiskunfélegyházán dolgozom, szerintem az neked messze van egy picit :)

Nézz körül a www.ilcsi.com-on, ott fent vannak a referenciakozmetikák.

2010. jan. 14. 23:38
 4/8 anonim ***** válasza:

bocsi hogy kérdést teszek fel, előző válaszolotól kérdezném hogy a 20. kerületi ilcsikozmetikusról tudsz mondani valami(jó vagy rossz)?

egyébként én 21.kerületbe tudok kozmetikust ajánlani.

2010. jan. 15. 00:01
 5/8 A kérdező kommentje:
semmi gond mond csak... tudtam, hogy nem lesz olyan egyszerű, hogy ide a sarokra elmegyek és kész.
2010. jan. 15. 07:34
 6/8 A kérdező kommentje:
mind1, szerintem most így először egy Ilcsi kozmetikushoz megyek. Tudnátok ajánlani nekem Ilcsi kozmetikusokat IX, VIII, VIII...szóval azon a környéken. Vagy XVIII.ker.
2010. jan. 15. 07:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem ismerem, de nekem úgy tűnik, hogy érdemes hozzá menni mert jól felszerelt kozmetikája van.
2010. jan. 15. 13:00
 8/8 anonim ***** válasza:
XXI. kerület City szépségszalon ott pedig az Andi nevű kozmetikus, énis nála voltam régebben nagyon jó kozmetikus, igaz nem ilcsis és nem a IX. kerület közelében van.
2010. jan. 15. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!