Göcsörtös a hajam felszíne. Mit tudok csinálni, vannak "sorstársaim"?
Szia! Nekem is rengeteg ilyen hajszálam van. Nem a hosszától függ, jelenleg fenékig érő, nagyon erős szálú hajam van, de vállig érő korában is ilyen volt. Próbáltam már utána olvasni, de választ nem kaptam. Akik nem teljesen tudják, mire gondolunk ezalatt, azt mondják, meg van törve, töredezve a haj. Ez egyáltalán nem igaz. Ha így lenne, és a levágatás lenne a megoldás, kopaszra kéne borotválni a fejem... Igaz, töredezett is a hajam, de az teljesen más. Olyankor, ahogy írta az előttem lévő, van, hogy kettéválik a hajszál vége, vagy van rajta egy fehér pötty, ott tört meg a szál. Nekem a göcsörtös szálaimat se tudnám egyszerűen elszakítani, mert ugyanolyan erős, mint a többi.
Az okát sajnos nem tudom. De véletlenül se vágasd le a hajad, nem segít rajta. De ha kideríted, miért ilyen, írd meg, érdekelne, világéletemben ilyen volt. Lehet, nem is beteg a haj, szimplán ilyen. Valakinek göndör, nekünk meg göcsörtös. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!