Milyen hosszú a hajad?
Figyelt kérdés
Növeszted, vagy esetleg vágáson gondolkodsz?
Kort, nemet írj légyszi!
2014. aug. 17. 09:02
11/23 anonim válasza:
most vágattam így vállig érő, vörösesszőke, de nem tervezem növeszteni. 19/L
13/23 anonim válasza:
Egy hete vágattam le vállig érőre. Előtte a hátam közepéig ért.
23L
14/23 anonim válasza:
Hátközépig ér, egyenes, sötétszőke. Növesztem, nem adom el. 15/L
15/23 anonim válasza:
derékig érő (80 cm homloktól) vörös, dús, hullámos
már nem növesztem, ettől hosszabb nem áll jól nekem, ezen a hosszon hagyom.
20/L
16/23 anonim válasza:
Hátközépig érő, kicsit szöszös, enyhén hullámos, egészséges, természetes szőkésbarna. Magam gondozom évek óta, vágom, pakolom, hetente kell csak mosnom, és növesztem :) De főleg befonva hordom, mert könnyen kócolódik.
21L
17/23 anonim válasza:
Jó rövid, hátul felnyírt. 27/L
18/23 anonim válasza:
váll fölé ér 1-2 centivel:) kb. 4 hónapja vágattam ilyenre (persze azóta voltam igazításon). Most a növesztésen gondolkodom,de sztem nem lesz annyi türelmem (most se)h kivárjam míg megnő:/ persze a mostanival is elégedett vagyok. 15/l
19/23 anonim válasza:
derékig érő, sötétbarna, egyenes, nem töredezett és nagyon dús vastagszálú :) imádom, de le akarom vágatni valami rövidre :)
20/23 anonim válasza:
ja és 17/L egy kicsit csúszva de ideírom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!