Növeszted jelenleg a hajad?
Figyelt kérdés
Linkelhetsz képet is akár az "álomhajadról" :)2014. jan. 16. 17:44
2/19 anonim válasza:
Én egy ilyen hossznak örülnék:)
3/19 anonim válasza:
1 hónapja már nem :D de addig igen. Vállig érőtől növesztettem derékig érőre.
4/19 anonim válasza:
Igen, növesztem a hajam. Legalább hátközépig érőt szerenék. :) Most kb. vállig ér a hajam.
5/19 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigieket! Megy a zöld kéz mindenkinek! :)
Én is növesztem. Jelenleg a könyököm fölé ér kb 5 centivel.
Ilyen hosszút szeretnék, ami még úgy kb +15 centi:
2014. jan. 16. 18:11
6/19 anonim válasza:
igen, én is kb ilyen hosszút szeretnék, fenékig érőt :)) jelenleg csak derékig ér sajnos, nagyon várom már hogy nőjön! :)
7/19 anonim válasza:
Nekem vállig se ér, nemrég vágattam le, de már megint növesztem. Hátközépig érőt szeretnék.
8/19 anonim válasza:
9/19 anonim válasza:
Régóta növesztem már! Az első célom egy mell alá érő hajhossz, ahhoz kb. 10 cm kell. Az után pedig attól függ, hogy hogyan áll az a hossz, de mell alá már csak max. 10 cm-el növeszteném.
10-20 cm-el rövidebbet, de ilyen szép hajat szeretnék! :)
10/19 anonim válasza:
Nekem váll alatt ér, mert szőkítve volt pirosra festve, majd vissza sötétbarnára, és próbálom eltűntetni a festett részt, mivel eléggé odavágta a szőkítés, utána ráállok a növesztés projectre.
Ilyet szeretnék, a felnyírt része már pipa :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!