Növeszted jelenleg a hajad?
Figyelt kérdés
Linkelhetsz képet is akár az "álomhajadról" :)2014. jan. 16. 17:44
11/19 anonim válasza:
Aha. Tavaly ilyenkor vágattam le a derékig érő hajamat rövidre. Most megint növesztem, már vállig ér.
12/19 anonim válasza:
Már egy ideje növesztem, tarkóig vágattam 2011 nyáron... Abban a tempóban, ahogy most nő, még kb. két év, mire olyan hosszú lesz, mint szeretném.
13/19 anonim válasza:
taylor momsen haja nekem is tetszik :D
válig érő a hajam, s ez a célom: [link]
14/19 anonim válasza:
kb válig ér most és ezt szeretném elérni : [link]
15/19 anonim válasza:
16/19 anonim válasza:
Én már nagyon rég óta szeretnék hosszú hajat, de mindig le kellett vágatnunk, mert nagyon töredezett a vége.
Ilyesmit szeretnék:
Most a lapockámig ér kb. Jövőhéten megyünk fodrászhoz, és most kicsit többet szeretnék belőle vágatni, mert a mostani helyzet kicsit durvább, a végek nagyon töredezettek. A vállam alá vágatnám egy kicsivel.
17/19 anonim válasza:
Előző voltam, még ez a haj is tetszik:
18/19 anonim válasza:
igeeen :) seggig érőt akarok! :) még kb 15-20 cm :)
19/19 anonim válasza:
igeeeeeeeeeeen :)
jelenleg a lapockám aljáig ér és a célom a derékig érő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!